Haugesund Sentrum
Haugesund

Aktiviteter 2019

MAI

Rød løper dager 9.-11. mai

Torsdag 9. mai til og med lørdag 11. mai arrangerer vi Rød løper dager i sentrum. Butikkene bugner av flotte nyheter og røde løpere.Vi har også mange spennende aktiviteter på programmet. Blant annet kundekvelder, stylingbar med stylist Jon Lundemoen og et stort moteshow lørdag 11. mai.

Se hele programmet vårt her

Bylørdag 25. mai

Da er det igjen Bylørdag med spennende aktiviteter. Lørdagsmarkedet har åpent kl. 11-15. Det blir Kassabilløp i Gjerdsøbakken ved Byparken kl. 10.00-13.00. Det er gratis påmelding fra kl.10.00. Oppstart løp kl. 11.30.  Premier og diplomer til alle deltakerne. Egen premiering for fineste og raskeste bil. Det er også Skolekorpsenes dag med underholdning i Byparken, Steinparken og Rådhusplassen kl. 11-13. I Steinparken blir det også underholdning fra ulike kor.

JUNI

  • Lørdag 1. juni arrangeres det Musikkfest med scene i Torggata og ved Norli. Her blir det flott underholdning fra ulike artister.
  • Lørdag 8. juni arrangerer vi ”Den Store Isdagen” med Rema 1000 og Kokkenes Mesterlaug på Haugalandet. Da skal vi dele ut gratis iskremer og vi har et hoppeslott i Steinparken
  • Uke 23 kommer Internasjonalt Matmarked tilbake til Torggata. Det blir salg av internasjonal mat fra ulike boder
  • 21. – 22. juni arrangerer vi Prikkedager. Gode tilbud i butikkene og masse spennende aktiviteter.

Mer informasjon om aktivitetene for juni kommer.

LØRDAGSMARKED I BYPARKEN

Lørdagsmarked i Byparken er et marked hvor hvem som helst kan selge hva som helst – enten det er nystekte vafler til inntekt for fotballlaget eller hjemmestrikkede klær. Lørdagsmarkedet starter lørdag 27. april fra kl. 11.00 til kl. 15.00 og arrangeres hver eneste lørdag ut august 2019. Du trenger verken å søke eller registrere deg for å stille med egen bod. Det er helt gratis. Vi har alltid vakter på markedet. De er merket med gul vest eller hvit vest. Toaletter finner du hos Havnaberg eldresenter. For å få tilgang til toalett hos Havnaberg, så låner du nøkkel av en av våre vakter i gul vest. Det er ikke lov å kjøre med bil inn i parken, og det er ikke lov å plassere varer og utstyr på gresset. Utstillere må rydde etter seg og kaste søppelet rundt sitt område. For å være utstiller krever vi ingenting, utenom at man følger norsk lov og vanlig folkeskikk. Sjekk vår egen Facebook-side her.

KULTURBYEN HAUGESUND

Haugesund byr stadig på spennende konserter, utstillinger og show! Trykk her for full oversikt.

VIL DU VITE MER?

Vi legger ut aktivitetene her månedlig.

For spørsmål eller innspill ta kontakt med sentrumskoordinator Camilla Klovning Strømø på camilla@haugesundsentrum.no.

 

 

Haugesund Sentrum Næringsdrift AS

Strandgata 171, 5525 Haugesund

post@haugesundsentrum.no