Advis - i sentrum – Haugesund Sentrum

Advis – i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 28 januar 2015

 

Jeg har vært på besøk hos Advis i Haugesund Sentrum. Fra flotte kontorer på toppen av Sparebank 1-bygget jobber medarbeiderne med kunder og oppdrag både nord og sør for Boknafjorden.

Advis ble etablert i 1968, og er det mange kaller et regnskapsbyrå. Men dagens virksomhet dreier seg om mye mer enn tall. I dag er en stor del av arbeidet knyttet til rådgivning, etablering og drift av bedrifter, finansiering, budsjett og prosjektledelse, i tillegg til alt innen regnskap, skatt og lønn. Medarbeiderne i Advis er kundens forlengede arm når det er behov for kunnskap og erfaring!

Å drive en så bred virksomhet, krever kompetanse. En stor andel av de totalt 40 ansatte i Advis er autorisert av finanstilsynet, noe som betyr at de har 3 år på skole og 2 års praksis for å bli autoriserte. Det samsvarer godt med bedriftens mål om å være en ledende aktør innen denne bransjen, ha de dyktigste medarbeiderne og dekke kundenes behov.

Advis skreddersyr tjenester kundene har behov for, enten virksomhetene arbeider innen eiendom, finans, markedsføring, er konsulenter eller arbeider innen helse, bygg og anlegg som er bare noen eksempler på viktige kundegrupper og bransjer.

Det meste av kundekontakten i dag er elektronisk, og derfor er jobben folkene i Advis gjør noen ganger uavhengig av hvor medarbeiderne sitter. Men det å være lokalisert i Haugesund sentrum, er noe medarbeiderne trives godt med. Her har selskapet vært siden 2002. Å ha flott utsikt ut over blant annet innseiling til Haugesund inspirerer.

Ved siden av Haugesund, er Advis også lokalisert i Stavanger og på Bryne – med ca 20 medarbeidere. Slik sett dekker selskapets virksomhet hele regionen. Det er også en viktig del av strategien for framtiden. Bransjens dyktigste medarbeidere vil videre!

Ta turen innom Advis, eller sjekk ut hjemmesiden deres her: www.advis.no