Assist – Haugesund Sentrum

Assist

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 23 januar 2020

Assist ble startet for fem år siden, og drives i dag av Johannes Helgeland, Karl Erik Snarheim (daglig leder) og Torgeir Hanstveit. I dag er de totalt tolv ansatte, og skal nå ansette flere til kontoret på Stord.

Assist leverer alt innen IT, display og print. Appex er med som hovedaksjonær og leverer alt av IT-tjenester som hosting, nettsider og IT-servere.

– Når det gjelder display, så har vi alt fra møteromskjermer, digital skilting til arenareklame. Ja vi leverer faktisk alt du kan bruke en skjerm til, forteller leder for Display, Johannes Helgeland.

Skjermene kan være opp til 100 kvadrat om du vil, hvor ett godt eksempel her lokalt er på Haugesund stadion.

De håper også å få fjernet alt av gatebukker og gamle plakater hos bedrifter, slik at flere går over på Display. Det ser proffere ut, er mer miljøvennlig og er ikke så kostbart som kanskje folk tror.

Assist leverer også print til hele Haugalandet.

– Vi har ca. totalt 1100 printere ute hos ulike kunder i hele regionen. Her har vi både små kunder og store kunder som Westcon og HelseFonna.

De har også alt du trenger til kontorplassen. Alt fra hardware, software, post- og papir, e-post og IT-drift i skyen.

Assist er opptatt av å handle lokalt. De har mange lokale samarbeidspartnere, og mange lokale kunder.

– Vi gjør faktisk alt for kundene våre, selv om det er produkter vi kanskje ikke tilbyr i utgangspunktet, forteller Johannes.

Assist flyttet inn i nye flotte lokaler sommeren 2019, i Smedasundet 98 (Per Velde bygget), og her trives de godt i følge Johannes. Selv om de «bare» er 12 personer som jobber her, så er de totalt over 60 ansatte i hele Appex-gruppen.

– Sentrum er en viktig plass for oss å være, og en plass vi trives godt. Her er det mange viktige bedrifter – som vi samarbeider med, forteller Johannes.

Med flott utsikt mot Smedasundet, og øyene er det veldig ingen tvil at Assist har er en av de fineste kontorlokalene på Haugalandet.

På fem år har Assist gått fra null til 56 millioner kroner i omsetning, og de håper på fortsatt videre vekst.

Målet deres fremover er å fokusere på våre tre kjerneområdet som er display, print og office og bli best på det.

Velkommen til Assist i Smedasundet 98.

For mer informasjon om Assist, og deres produkter – sjekk deres nettside.

Bilde av: Assist og Camilla Klovning Strømø