Augusthelg med mye aktivitet - MatMarked og ByLeker – Haugesund Sentrum

Augusthelg med mye aktivitet – MatMarked og ByLeker

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 28 august 2015

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Europeiske MatMarked kom til sentrum onsdag 26 august og skal være til i morgen lørdag. Det er torghandlere fra hele Europa som kommer for å selge varene sine, og du finner blant annet et stort utvalg i oster, skinker og oliven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker fetaost og oliven så det måtte jeg ha. Litt Tyrkisk nougat og mørksjokoladekake ble det også. Selgerne i bodene var utrolig hyggelige og delte ut herlige smaksprøver. Lufta var full av deilige lukter og hyggelig prat. Sola kom også frem etterhvert og det var veldig koselig å rusle mellom bodene der. Mye søtt for ganen finner du også, og siden det er helg er det jo lov å slå seg litt løs? Jeg sier ja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med godsakene handlet inn blir det en god helg. I morgen er det klart for ByLekene i sentrum, og bør du også ta turen. ByLekene er et samarbeid mellom Haugesund Sparebank, Haugesunds Avis og Haugesund Sentrum. Dette er et gratis arrangement, du trenger heller ikke melde deg på før du kommer i morgen. Dette er for alle barn i alderen 3-12 år. Arrangementet starter kl 11 og varer til kl 13. Her kan barna prøve seg innen noen av de ulike idrettene som finnes her på Haugalandet, i tillegg stiller Røde Kors med ambulanse og personell fra hjelpekorpset og ikke minst kommer Bamsesykehuset! Kanskje yndlingsbamsen har vondt i en fot, eller har mistet et øye? Ta den med til bamsesykehuset og de ordner opp.

Alle som deltar får flotte premier!

 

Så da sees vi i sentrum i morgen? Ha en fin fredag!