Back to basics - 25% avslag fra onsdag til lørdag. – Haugesund Sentrum

Back to basics – 25% avslag fra onsdag til lørdag.

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 9 september 2015

 

Basisgarderoben kan vi ofte finne guider til i diverse moteblader. En sort dressbukse, en hvit bluse, en perfekt jeans, en genser i god kvalitet og en pen t-skjorte.

 

33d5e742a814603144eb2e40c2aa53a8

Men hva med undertøyet? Basis undertøy er også viktig i garderoben, og den trenger gjerne en oppdatering i ny og ne. Myke, behagelige truser, en bh som sitter perfekt under den hvite blusen og gode strømpebukser. Hos Change Haraldsgaten får du 25% avslag på Basic kolleksjonen fra onsdag til lørdag denne uken.

Fakta:

Basis-sortimentet hos Change undertøy består av badetøy (Swim Classic), strømper, shape wear produkter, strikket silke, sports bh, ull/silke, samt 5 serier med undertøy som standard-sortiment (Florence, Lissi, Jasmine, Sofia og Camille), som alle har flere ulike modeller til både liten, medium og stor byste. Størrelsene i basis-varer går opp til M cup og omkrets 100

Jasmine: Dette er et undertøy i enkelt og praktisk design, i nøytrale farger og uten synlige sømmer: ”den perfekte t-skjorte bh” til hverdags.

596-Jasmine-padded-hipsterstring-front4-white-RGB 596-Jasmine-seamlesspushup-hipsterstring-front4-RGB

Silk knit (w/lace) som er en lekker serie med diverse fasonger (tank top, t-shirt,  singlet og kjole). Sistnevnte kan brukes som nattkjole og/eller underkjole. Alle disse plaggene er perfekt til å bruke under klær, f.eks, bluser og kjoler som er litt gjennomsiktig. Plaggene er laget av 100% strikket silke, som puster godt og er myk mot huden. Materialet tilpasser seg kroppstemperaturen slik at det er svalende om sommeren og lunt om vinteren.  Et virkelig «must have» i enhver garderobe!

Silk_lace_Camisole_Shorts

Florence: er bestselgeren hos Change, og det er også en meget god amme-bh i et stort utvalg størrelser (helt opp til J-cup) i den serien.

Aut14-298-Florence-string-RGB

Camille; en enkelt og søt serie med blondekant. Det er praktisk og går under de fleste klær, men er også pent med blonder.

Aut14186-Camille-Hipster-RGB

 

Change har også badetøy året rundt i sin basis-serie. Her kan du velge mellom 5 ulike overdeler og 5 ulike underdeler som gir stor valgfrihet etter hva du vil fremheve eller evt skjule.

preview (1) preview

 

Alt dette og mer får du nå altså på 25% rabatt hos Change Lingerie i Haraldsgaten 98. Ta turen innom sentrum, tilbudet gjelder helt til lørdag.