Badetøy sesong hos Hanskemagasinet – Haugesund Sentrum

Badetøy sesong hos Hanskemagasinet

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 9 april 2019

Nå er det endelig vår, og en tid hvor mange starter å reiser til varmere strøk. Da er det alltid kjekt med badetøy som sitter godt på kroppen. Hanskemagasinet har Haugalandet største utvalg i badetøy, og er også en av Norges beste på badetøy.

Hanskemagasinet eies og drives av Tine Bakkevig, og hennes datter Fredrikke Bakkevig har vært ansatt i mange år. Butikken ble etablert allerede i 1926. Her har de utenom badetøy, også et rikt utvalg i undertøy, hansker og nattøy.

-Hos oss får du størrelser fra A-M i bikinitopper og 34-50 i bikinibukser, forteller Fredrikke.

-Årets store trend er klare farger, men også glamorøse farger som gull og glitter. Gult og rødt er prikken over Ien, forteller Fredrikke. Hun forteller videre at høy skjæring på buksene er veldig populært og noe de fleste passer.

Hanskemagasinet fører merker som Primadonna, Marie Jo, Seafolly, Freya, Fantasie, Antigel og Sunflair.

– Finner du en god bh hos oss, så finner du også bikinitopp som sitter godt. Årsaken er at vi fører de samme merkene både på badetøy og undertøy, forteller Fredrikke.

-Badedrakt er også svært populært, og vi har veldig godt utvalg i både farger og fasonger, forteller Fredrikke.

Fredrikke hadde masse gode tips til de som var på badetøy jakt. – Regel nummer en er å ta seg tid til å prøve, forteller Fredrikke.

Hun forteller videre at mange tror de trenger større bikini-bukser og mindre bikini-overdeler enn de faktisk gjør. – Da korrigerer vi og tilpasser størrelsene til kunden, forteller Fredrikke.

Hun anbefaler også å prøve ulike passformer. – Ofte velger kundene ut badetøy de liker med første øyekast, men ender opp med å kjøpe noe helt annet, forteller Fredrikke humrende.

-Heller ikke ta på deg en boksershorts når du skal prøve undertøy, da får du ikke rett inntrykk av badebuksen, forteller Fredrikke.

Hanskemagasinet har også godt utvalg i tilbehør til badetøyet. Her finner du alt fra solhatter til jumpsuits.

Fredrikke viser her frem en av kaftanene de selger.

Fredrikke anbefaler også å kjøpe spesial vaskemiddel som du kan bruke på badetøy og undertøy. – Vaskemiddelet beholder stretchen, hvitheten og klarheten i fargen på badetøyet/undertøyet. Vi selger dette hos oss, forteller Fredrikke.

På den verdenskjente undertøys-messen i Paris i år, delte de ut priser til butikker som har utmerket seg som gode ambassadører for bransjen. Tre norske butikker mottok denne prisen, og Hanskemagasinet var en av disse. Her er du altså i gode hender.

Velkommen til Hanskemagasinet!