Bagorama - Vesketips til 17 mai, hverdags, fest, skole og reise. – Haugesund Sentrum

Bagorama – Vesketips til 17 mai, hverdags, fest, skole og reise.

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 29 april 2015

 

Bagorama ligger i Haraldsgaten 151 og de har et stort utvalg i vesker, lommebøker, skolesekker, kofferter og toalettvesker. Jeg tok en prat med Sissel, som har jobbet i denne bransjen i 40 år, og har gode kunnskaper og lang erfaring med lærvarer. Denne butikken gikk inn i Bagorama-kjeden for 10 år siden, og Sissel driver også Bagorama på Amandasenteret. Hun trives godt med å jobbe i sentrum.

 

 

I denne butikken har de vesker i ekte skinn, og i skai.  Adax er flotte skinnvesker i god kvalitet og tidløst design. Disse to veskene er perfekte for 17 mai, en i nydelig blåfarge og den andre i mørkeblått. Adax får du i mange ulike modeller i butikken nå.

 

 

House of Janic & Carlo er et norskdesignet merke, og jeg likte spesielt godt disse to clutchene i skinn. Lekre!

 

 

Lycke er også norsk design de fører hos Bagorama, og dette merket er for kvinner vil ha god funksjonalitet, kvalitet og design. Et merke som gir deg valuta for pengene rett og slett.

 

 

Guess er et veskemerke som er kjent for mange, og disse to i sort/hvitt piffer opp ethvert antrekk.

 

 

Liker du sort hvitt og mønster? Da er denne veska fra Lycke noe for deg.

 

 

Skal du gifte deg, i bryllup eller andre festligheter? Da må du ta turen innom Bagorama å se på de nydelige selskapsveskene. Små, glitrende og superfine!

 

 

Bagorama har fått inn de første skolesekkene fra Beckman. Sekkene til årets førsteklassinger er litt mindre enn de vanlige skolesekkene slik at de er bedre for barna. Du kan også kjøpe matchende penalhus, drikkeflaske, gymbag og matboks til.

Jeg vet at min gutt på 5 år kommer til å bli superglad når han ser at årets modell er av den «farlige» sorten. Han elsker nemlig dinosaurer og har bedt spesifikk om en skolesekk med dinosaurer. Jeg trodde ikke jeg kom til å finne det, men atter en gang finner jeg det jeg vil ha i sentrum.

 

Av kofferter så fører Bagorama både Samsonite og Travel Gear Chicago. Samsonite er kjent for sin gode kvalitet og er en trygg koffert å investere i om du skal ut å reise. De har Bjørn Borg og Quicksilver sekker til ungdommer, og kofferter til voksne og barn.

 

 

Mye å velge i hos Bagorama altså, absolutt verdt en tur innom neste gang du er i sentrum! Du kan også følge dem på instagram @bagoramahaugesund

(Takk til Bruno Interiør for lån av lokalet til bildetaking.)