Briller for alle hos Specsavers i sentrum – Haugesund Sentrum

Briller for alle hos Specsavers i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 12 mars 2015

Jeg tok turen innom Specsavers Optikk og fikk snakke med en veldig koselig dame ved navn Margo Holgersen.

Margo har vært i denne bransjen i mange år. Hun og mannen som er optiker startet butikken som idag er Specsavers Haugesund allerede i 1983. Butikken deres ligger sør i Haraldsgata like ved Rådhusplassen, hvor den har ligget siden oppstarten – vel og merke flyttet de over gaten og inn i det mange kjente som «Dobanken» på 90-tallet. Her bygget de ut i 2005 da de var en av de første butikkene som ble med i Specsavers-kjeden i Norge. Specsavers er verdens største privateide optikerkjede og feirer i år 10 årsjubileum i Norge.

Hos Specsavers i Haugesund jobber det totalt 14 medarbeidere, herav 4 høyt utdannede optikere. Du finner blant annet Masterkompetanse i klinisk optometri, spesialister innen arbeidsplassoptometri og alle optikerne er kontaktlinsespesialister. De har også øyelege på huset. Sammen hjelper de kundene til å finne den optimale løsningen for deres synsutfordringer.

Daglig leder og eier, Optiker Holger Holgersen er opptatt av å hele tiden kunne tilby det beste innen kompetanse og teknologi. Nylig var de først i landet med et nytt apparat som gjør synsundersøkelsene grundigere og enklere. Hos Specsavers blir det tatt en grundig synsundersøkelse med blant annet foto og analyse av netthinnen.

De er totalt 14 ansatte som jobber hos Specsavers og de har et godt arbeidsmiljø forteller Margo. De jobber sammen som team og det vises også på tallene. De hjelper mange å se bedre hos Specsavers i Haugesund. Bare i fjor solgte de hele 11.500 par med briller! Noe som gjør dem til den mestselgende Specsaversbutikken i Norge.

Specsavers sitt hovedkonsept er 2 for 1 og betyr kort fortalt at du kan kjøpe en brille fra 795,- og får en tilsvarende brille på kjøpet. Riktige briller skal være tilgjengelige for alle hos Specsavers. 2 for 1 konseptet er genialt. Enten du er ung og vil ha to par briller med ulik stil eller eldre og har behov for en egen brille på jobben når du jobber foran pc. Hos Specsavers kan du også velge en av de 2 brillene som solbrille med styrke. Å beskytte øynene og synet mot sola er veldig viktig fordi UV-strålene skader synet. Solbriller med styrke er både behagelig og praktisk.

Og her er det viktig å ikke glemme barna. Barn som bruker briller trenger også solbriller med styrke. Specsavers har et fint utvalg solbriller til barn.

Hvilke type briller skal du velge? Fra du kommer til synsundersøkelse til du går ut døren med brillene så er de ansatte her opptatt av å finne den brillen som er best for deg.

Både når det gjelder utseende og linse. Rett brilleutforming og rett glass. De ansatte er nøye i sine vurderinger av hvilken brille du trenger. Eldre som kan ha tynnere hud bør ikke ha for tunge briller. De ser ikke bare på det kosmetiske, men også på hvordan du får best mulig komfort i din brille.

Trenden har blitt at mange ønsker store og markerte briller, men hensynet til hva som er best for synet ditt er viktigst i vurderingen av glass og styrke.

Specsavers er også store på linser. Alle optikerne hos Specsavers har spesialkompetanse på kontaktlinser og de tilbyr alle typer linser og tilbehør til lave priser.

I tillegg til briller fra kjente merkevarer som blant annet Sand, Tiger of Sweden, Boss Orange, Tommy Hilfiger, Karen Millen, Bruuns Bazar, Max&Co med flere, har Specsavers sitt eget designermerke som heter Osiris. De har kommet med en skandinavisk kolleksjon som er tilpasset oss i skandinavia men den er også begynt å bli veldig populær i resten av verden. Her er litt av utvalget deres nå.

Å kombinere ulike materialer og farger er sentralt i denne kolleksjonen. Blålige toner er veldig hot denne våren og siden brillene hos Specsavers er såpass gode i pris kan du faktisk kjøpe en tilleggsbrille for å matche antrekk om du ønsker det.

Bronsetoner er viser seg i trendbildet fremdeles.

I sitt sortiment av briller og solbriller finner du noe for enhver smak. De har briller med litt mer dekor på sidene om du liker det.

Kule og ikke minst praktiske sportsolbriller med styrke.

Spescavers har en flott nettside med god oversikt over sine tilbud og briller som du finner her https://www.specsavers.no/

(Bilde fra Specsavers.no)

Specsavers Haugesund finner du i Haraldsgaten 78 og ta gjerne turen innom den flotte gjengen som jobber der! De står klar til å finne den perfekte brille til deg.