Brun`o Interiør - Haugesund Sentrum

Brun`o Interiør

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 28 februar 2020

Brun`o Interiør ble etablert i 2012, og åpnet først i Sørhauggata. Etter en stund åpnet de i større og flotte lokaler i Haraldsgata 162 rett ved Fiskerne og Torggata. Her huser de interiør og møbler over to etasjer, og butikken eies og drives av Tone Merete Lundal.

I 2016 havnet de på en suksesslisten Gaselle- bedrifter i Rogaland, og har blitt nevnt i nasjonale interiør magasinet og magasiner rettet mot kvinner.

Brun’o Interiør tilbyr en rekke produkter, primært innenfor interiør og møbler, i naturlige materialer som skaper hyggelig og varm atmosfære i et moderne hjem. 

– Jeg er svært opptatt av at det kunden kjøper hos oss skal vare, forteller Tone.

Tone drar på innkjøp i ulike europeiske land. Her leter hun etter de rette merkene, som både er av god kvalitet og er bærekraftige. Her henter hun også inspirasjon til butikken sin.

– Jeg ønsker at folk skal føle seg hjemme hos oss. Vi har det folk trenger for gjøre et hus til et hjem, forteller Tone.

Hun har mange kjente merkenavn i butikken sin som Muubs, Fredericia, New works, Lampegras, Fitjar, HAY, Tine K Home, House Doctor med flere.

– Hos oss får du produkter i alle prisklasser – det er viktig for meg at alle skal finne noe hos oss, forteller Tone.

Brun`o Interiør består både av en første etasje og en tredje etasje. I andre etasje står det utstilt mange flotte møbler og lamper!

Ønsker du noe helt unikt, som ingen andre har – så finner du det hos Brun`o!

Tone er også opptatt av godt sengetøy, og har sengetøy i aller beste kvalitet. Hun har også godt utvalg i laken, sengetepper og puter!

I andre etasje har hun en hel vegg med lekre designerlamper!

Tone var i gang med å plassere vårvarene i butikken da vi var på besøk. Tone elsker våren da det alltid kommer nye og flotte farger i interiør og tekstil.

Brun`o Interiør har også egen baderomsavdelingen. Her får du herlige såper, duftelys, vaskemidler og herlige håndklær.

På baderomsavdelingen går det mye i organiske og miljøvennlige produkter. Blant annet selger de såper fra Fitjar, som er produsert på øyen Fitjar i Sunnhordaland.

Heidi er en av Tones ansatte, og trives svært godt i butikken.

– Folk stopper ofte opp utenfor hos oss, og kikker inn. Vi har jo så mye fint, og det er god stemning i butikken, forteller Heidi.

Brun`o Interiør har også alt til kjøkkenet – enten det er ketchup, krydder, duker eller servise!

 

De har også godt utvalg i dekorative interiørbøker.

– Det er svært populært å dekorere hjemmene med bøker. Mange av interiør og designbøkene er veldig dekorative, forteller Tone.

Tone har snart vært 8 år i sentrum, og stortrives. Hun er opptatt av at folk bruker de lokale butikkene.

– Vi har godt utvalg og her får du den hjelpen du trenger. Vi har noe til hele hjemmet.

For mer informasjon om Brun`o Interiør, se her.