Condor – Haugesund Sentrum

Condor

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 12 februar 2015

Midt i gågaten finner du Condor, en klesbutikk for menn. Jeg var innom for å se på hva denne butikken har å by på. En ting jeg må bemerke hver gang jeg er innom en butikk i sentrum er at servicen er utmerket! Og denne gangen intet unntak. Imøtekommende betjening som tok i mot meg med ett stort smil. Vi snakket litt om mote for menn, og om hva Condor har inne nå. Dette er en butikk som virkelig kan kle mannen fra topp til tå. De har alt du trenger til en tur på byen, konfirmasjon eller hverdagsklær.

Nå har de inne mange fine skjorter, nydelige blåfarger. Det er mønstre som teller fremover. Ikke store og pragende, men delikate og stilige mønstre som gir skjortene det lille ekstra.

Condor har mange skjortemodeller, og de hjelper deg å finne den perfekte skjorten til din kroppsfasong. De har størrelser fra xs-4xxl, slim-fit, regular og tailor gir mange muligheter. Av merker har de Selected og Giovanni. Alle skjortene er 100% bomull og de får veldig gode tilbakemeldinger på kvaliteten.

En blå skjorte til jeans, eller til dressen. Også veldig fine å kombinere med strikkegenser eller en collegegenser. Kle deg opp eller kle deg casual, mulighetene er mange.

Det er også jordfarger og orange hvis man vil sprite opp antrekket litt.

Condor har et godt utvalg i tilbehør som slips, sko og undertøy.

Dressene henger på rekke og rad, i god kvalitet og til fine priser. De har dresser til 1600kr, som er en veldig fin pris til en konfirmant.

I tillegg er butikken utrolig kult utformet, med stilige interiørdetaljer som disse lampene og en vegg bestående av bøker.

Totalinntrykket er meget positivt, butikken er ryddig og prøverommene store å luftige.

En trend som kommer mer og mer er sløyfer. Slips er fint det, men skal du være litt ekstra stilig så velger du en kul sløyfe som denne.

Condor finner du også på instagram og på Facebook;  https://www.facebook.com/condorretail

Ta turen innom neste gang du er i sentrum.