Dahls rammeservice – Haugesund Sentrum

Dahls rammeservice

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 9 april 2015

I Strandgaten 135 ligger Dahls rammeservice. Her jobber det dyktige og ansatte (med både fagbrev og mesterbrev), som hjelper deg med alt du kan trenger innenfor rammer og kunst. De lager rammene selv etter ditt ønske og kommer med gode råd og tips til hva som gir best resultat.

De har mye flott kunst i butikken, både fra lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere. Det kommer jevnlig inn nye kunstverk, og de håndplukker kunsten selv. Haugalendinger er glade i maritim kunst, og det selger de mye av. Til og med utflyttede haugalendinger  ønsker tilsendt kunstbilder fra Dahls rammeservice. På veggene henger det kunst i alle sjangere, og du kan bla deg gjennom flott kunst i de mange skuffene.

Nylig var de ansatte på rammemesse og der var det mye gull-og sølvrammer å se. Mer utsmykninger på rammene viste seg også i trendbildet for 2015.

De ansatte bruker sin kunnskap og kompetanse for å finne rett passepartout til bildet, også der er utvalget stort. De har mellom 70-80 forskjellige hvitfarger! Rett farge er viktig for at kunstverket skal bli vist frem i rammen på best mulig måte. Du kan også velge en litt dyrere, men mer utsmykket passepartout som er håndlaget.

Glass til innrammingen er også viktig. Noe som tidligere har vært veldig dyrt er nå blitt såpass populært at prisen er gått ned. «GB artglass» ble først utviklet til bruk i russiske romfartsfartøy, men brukes nå på langt flere områder. Glasset gir ikke den samme speileffekten som vanlige glass, det er klarere og det flotte bildet inni rammen kommer dermed mye bedre til sin rett. Du kan tydelig se mitt speilbilde i det vanlige glasset, men ikke i GB art glasset.

Skal du gifte deg i vår eller sommer? Lag en ønskeliste hos Dahls rammerservice! I fjor var dette veldig populært, og det er en veldig flott bryllupsgave. Da har man mulighet til å kunne bruke litt penger på flott kunst, som varer og som man setter pris på.

I år blir det arrangert NM i innramming i Haugesund 16-18 oktober. Her blir innleverte bidrag vist i et lokale i sentrum under Haugesund Kulturnatt, dette er verdt å få med seg!  Du finner hjemmesiden deres her: http://www.dahl-rammeservice.no/hjem

Følg Dahls Rammeservice på Facebook her: https://www.facebook.com/DahlRammeservice