DNB har fått nye lokaler – Haugesund Sentrum

DNB har fått nye lokaler

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 22 april 2016

DNB som ligger midt i smørøyet i Haraldsgaten, har de siste ukene pusset opp lokalene sine.

Det første man møter på når man kommer inn i de nye lokalene er en «Hei disk». Bak disken traff vi på en smilende Finansrådgiver, Hanne Beate Grutle. Hun forteller oss om de nye lokalene og konseptet med «Hei disken». Her slepper man å trekke en kølapp. Den ansatte bak disken rettleder heller kunden videre til det de skulle trenge hjelp til.

IMG_6872

Bak «Hei disken» sitter to finansrådgivere som er klar til å ta imot «drop in» kunder.

IMG_6866IMG_6825

Til høyre for inngangen finner vi en vegg med mange gode tips om hvordan man kjøper en bolig. DNB er opptatt av å hjelpe kundene hele veien, helt fra spørsmål om boliglån og frem til kundene har mottatt nøkkelen til boligen.

IMG_6895IMG_6840IMG_6860

DNB har også en eiendomsavdeling med mange dyktige eiendomsmeglere. I lokalet finner vi et godt utvalg av prospekter.

IMG_6856IMG_6833

I lokalene finner vi også mange møterom, som er oppkalt etter lokale steder. Her kan kundene innen privatmarked få gode råd om blant annet lån, sparing og forsikringer.

IMG_6839IMG_6837IMG_6915IMG_6845IMG_6868

Til venstre når man kommer inn i lokalet finner vi en produktvegg. Kundene kan plukke de ulike produktene som de kan ta med seg inn i møtet. Da vet rådgiveren hva kunden ønsker å snakke om, og kunden husker alt de ønsker å spørre om. Kortene har QR kode med mer informasjon om produktene.

IMG_6871IMG_6899IMG_6818

Etter oppussingen av lokalene har de ansatte fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene.

Ønsker du å ta en tur å se de flotte lokalene?

Lørdag 23. april fra kl. 10.00 og utover arrangerer DNB åpningsfest. Det blir blant annet snorklipping av ordfører og bankskjef. Det blir besøk av FKH spillere, premier, DJ, ansiktsmaling og mer.

Velkommen til DNB Haugesund!