Egon i sentrum – Haugesund Sentrum

Egon i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 12 august 2019

Den første Egon restaurantet startet i 1984 på Nordstrand. 35 år senere har de 40 restauranter i Norge og 3 i Sverige.

Restauranten i Haugesund startet opp i desember 1990, og var den femte restauranten som ble etablert i Norge.

Joakim Pedersen (bilde ovenfor) er daglig leder i restauranten. Han startet allerede i 2007 og ble daglig leder i 2013. Med seg på laget har han hele 28 ansatte fra 10 nasjoner!

Joakim som også har bakgrunn som kokk forteller ivrig om konseptet Egon.

– Vi er en familierestaurant hvor alle er velkommen, forteller Joakim.

Egon har også et sterkt samfunnsengasjement. De samarbeider og støtter blant annet Kirkens Bymisjon, Natteravnene, Sykehusklovnene og Brannbamsen Bjørnis.

På menyen har de mye spennende å velge mellom. Her finner du alt fra amerikansk til asiatisk kjøkken. Så enten du liker en god burger, pizza, biff eller fisk – så er det noe for enhver smak!

En gang i året skifter Egon menyen. – Hovedkontoret har ansvar for menyen, men vi kan være med å påvirke og gi gode ideer, forteller Joakim.

De har også en avslappende og koselig atmosfære i restauranten som gjør at her føler mange seg velkommen.

I 2007 utvidet restauranten fra 90 til 189 sitteplasser. Nå har de også planer om å pusse opp, og håper å være ferdig den første uken i september. Joakim forteller at de skal gi hele restauranten en løft med blant annet nye fliser, bardisk, bord og lys.

Egon har også egen lekeavdeling med morsomme aktiviteter for de yngre gjestene. De har også alltid ballonger og tegnesaker når barna kommer!

Hver mandag har de barnehagetreff i restauranten. De har konkurranse hver uke hvor en barnehage kan vinne et besøk i restauranten. Da får de pizza og noe drikke til.

Ønsker du å bestille bord eller sjekke ut menyen? Les mer her for mer informasjon.

Velkommen til Egon!

Bilder tatt av Haugesund Sentrum / Egon