Eksklusivt tilbud for lesere av bloggen - Sprek start på høsten! – Haugesund Sentrum

Eksklusivt tilbud for lesere av bloggen – Sprek start på høsten!

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 20 august 2015

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ble det litt mye kos og lite trening i ferien? Du er ikke alene, og det er heller ingenting galt i å slappe av og kose seg om sommeren.

Men det er jo også veldig godt å komme inn i gode treningsrutiner igjen. Om høsten er det mange som fokuserer på trening igjen, som skal delta i både triathlon og sykkelritt. Aktivitet og trening er godt både for kropp og sjel, og da er det viktig med god støtte rundt bysten for kvinner.

Her skal du få et godt tips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Change Haugesund har denne uken et eksklusivt tilbud til deg som leser sentrumsbloggen vår.

Viser du dette innlegget hos Change Haugesund får du en gratis sømløs bomullstruse, som er perfekt til trening, i tillegg til kr 100,- i avslaget på sports-bhen!

Sportsbhen fra Change scorer alltid svært godt på tester, og har disse egenskapene:

Bh`en forhindrer pga sitt høye snitt, og nøye utviklede passform, bysten i å bevege seg mer enn nødvendig. Dette gir en høy fixering (god kompresjon) av brystene, og derfor beskytter brystvevet fra og strekke seg. Har man først skadet brystvevet, kan ikke dette bygges opp igjen.
– Med riktig passform, tar man også vare på rygg og nakke.
– Stroppene kan lett justeres under trening, pga den praktiske borrelåsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok med meg Victoria, som er yogainstruktør, for å teste Change sin sportsbh gjennom en økt yoga i Byparken. Gjennom ulile yogaøvelser fikk bh`en kjørt seg og Victoria sin erfaring er at den sitter som støpt og gir godt hold. Hun mener det at skulderstroppene lett kan justeres med borrelås er genialt. Tommel opp for treningsbh`en fra Change!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stikk innom Change Haugesund i sentrum, og husk å si at du leser sentrumsbloggen så får du en sømløs bomullstruse på kjøpet i tillegg til 100kr i rabatt på bh`en.

Ha en fin torsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA