Få en sniktitt på Polarn o. pyret sin nye kolleksjon og bli med på karneval! – Haugesund Sentrum

Få en sniktitt på Polarn o. pyret sin nye kolleksjon og bli med på karneval!

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 19 mars 2015

De aller fleste med barn kjenner til Polarn O. Pyret og de velkjente røde/hvite stripene. Med sine fargerike og morsomme klær er merket mange barns favoritt.

Deres varemerke er at de lager klær for barn, ikke til små voksne. Det vil si at klærne skal være fargerike, gøyale, gode å bruke og samtidig tåler barns aktive lek. Klærne skal være slitesterke, kunne vaskes ofte og gå i arv. Deres vindfleece-jakker er veldig populære. Disse jakkene er vind- og vanntette, puster og lar barna kunne leke fritt uten at de blir klamme og svette.

Butikken i sentrum er stor og oversiktlig. De har en egen togbane som barna kan leke med mens foreldrene kikker på klær. De har også et supert tilbud til mødre eller fedre med små barn; amme- og stellerom med toalett i overetasjen. Her kan du i ro og mak amme eller gi flaske, bytte bleie eller bare ta en liten pause med babyen.

I morgen lanseres deres nye kolleksjon med barneklær, og nå på førstkommende lørdag inviterer Polarn O.Pyret  til karneval i butikken! Barna får popcorn, kan lage sine egne ansiktsmasker og få ballonger. Det blir instagramkonkurranse og god stemning i butikken. 

Polarn O. Pyret har klær for alle barn, og deres babyklær finnes også i prematur størrelse. Kanskje noen du kjenner venter baby i påsken? Nydelige babyklær i frisk gulfarge er i butikken nå.

I denne butikken får du alt du trenger til barna av klær og tilbehør. Dresser, regnklær, ytterjakker, sokker, hansker, luer, nattklær og penklær.

Til de litt større barna fra 6-12 år har de klær som har de samme gode egenskapene, men som er litt mindre «barnslige» i preget.

Chinos, skjorte, cardigan og slips til en kjekk gutt.

En bestselger hos Polarn o. Pyret er «snurrekjolen». Den er elsket av mange jenter, og hemmeligheten er at om du snurrer rundt står kjolen rett ut. I tillegg er den i et mykt, behagelig stoff med herlige farger og mønstre.

Deres nye kolleksjon fikk jeg kikke på, og her får dere noen bilder. Disse fargene er bare til å bli glad av 🙂

Mye fint tilbehør er det også i den nye kolleksjonen.

Ta med deg barna til sentrum på lørdag, og kos dere i den gøyale butikken!