Farsdag hos Condor – Haugesund Sentrum

Farsdag hos Condor

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 9 november 2018

Nå nærmer det seg farsdag med stormskritt! Vi i sentrum har godt utvalg i butikker til menn. Hos oss finner du alt fra barbershops, ølbryggeri til klesbutikker.

En av disse butikkene er Condor – en motebutikk for menn plassert midt i hjertet av Haugesund sentrum. Butikken åpnet i 2012, men flyttet litt lenger nord i et større, helt nyoppusset lokale i oktober 2017.

De tilbyr det meste av klær og tilbehør til menn: alt fra skjorter, gensere og bukser til dress, sko, klokker og bagger/vesker. De har klær som passer alle aldre: “for menn som vil være unge, og unge som vil være menn”.

Karina Vikse er butikksjef hos Condor, og har jobbet her i mange år. Hun forteller at de alltid har det travelt i november – både med farsdag og julehandelen som har startet.

Hos Condor finner du kjente merkevarer som Selected Homme. Her har de også alt fra flotte dresser til hettegensere. Noe til enhver smak!

De har også godt utvalg i sko!

Condor har alltid gode tilbud. Her kan du for eksempel velge 2 stk. skjorte/genser til 1000 kroner. Karina forteller at de har flere slike gode tilbud, og de er veldig populære å gi som gave til farsdag!

Hva med noen tøffe sokker eller flotte skjerf til far?

Se det flotte gavepapiret fra Rabinowitz! Det mangler ikke på detaljer hos Condor.

Karina tipset om dette gode ullsettet fra Dovre. Perfekt gave til farsdag! Hun sier også at det er bare til å ta turen innom, så finner de en gave som passer til deg!

Velkommen til Condor!