Feeling Fine – Haugesund Sentrum

Feeling Fine

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 13 mars 2019

Feeling Fine er en frisørsalong i Sørhauggata i sentrum, som ble startet for snart tre år siden av frisørene Ingrid Helene Sørbø og Tove Lise Lindanger Soland.

Ingrid og Tove har lang erfaring som frisører og var lærlinger i samme bedrift. De snakket mye sammen om at de en gang skulle starte egen frisørsalong.

– Jeg ønsket å realisere drømmen om egen salong, og ringte til Ingrid. Jeg spurte om hun ville være med og hun svarte ja, forteller Tove. Dette ble starten på frisørsalongen «Feeling Fine».

Navnet «Feeling Fine» kom de på da de skulle signere papirene i banken. 14. mars 2016 åpnet de dørene på salongen i sentrum. Tove og Ingrid forteller at å starte bedrift har lært de mye.

Både Ingrid og Tove forteller om et godt vennskap og samarbeid de i mellom, og de trives svært godt i sentrum. – Når vi fortalte folk at vi skulle starte opp frisørsalong i sentrum, så sa noen at det er jo så mange frisørsalonger allerede, forteller Tove.

– Selv om vi fikk noen negative tilbakemeldinger, så var vi hundre prosent sikre på at å starte i sentrum var det rette valget, forteller Tove.

– Atmosfæren, været og livet i gatene ser du ikke på et kjøpesenter. Vi er svært glad vi startet opp her, forteller Ingrid.

I morgen torsdag 14. mars feirer Feeling Fine tre år med gode tilbud. Her får du alle Paul Mitchell varer til -30%. De har også tilbud på produkter som REF og Moroccanoil.

Salongen er innredet med flotte detaljer, tente lys og god atmosfære. Her er det lett å trives!

Her selger de gode hårprodukter som Morrocanoil, Paul Mitchell med flere.

Velkommen til Feeling Fine i Sørhauggata 129.