Foto Erik - fagbutikken i sentrum – Haugesund Sentrum

Foto Erik – fagbutikken i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 20 februar 2019

Foto Erik ble startet i 1977 av Erik og Erna Nygaard. Da hadde Erik omkring 15 års fartstid hos sin far Trygve Nygaard som den gang holdt til i Haraldsgata ved Bytunet. I dag drives butikken av deres sønn Eivind Nygaard, og han har med seg tre ansatte på laget. En av disse jobber kun som fotograf.

– Hos Foto Erik får du alt du trenger innen foto, video og tilbehør til dette, forteller Jone Torkelsen (bilde ovenfor) som selv jobber fulltid i butikken. Han er selv en flittig naturfotograf og har jobbet hos Foto Erik i mange år.

De selger også ulike kikkerter. – Dette går det mye av, forteller Jone Torkelsen.

Droner har også blitt svært populært den siste tiden, og Foto Erik har ulike modeller i butikken. Jone forteller at de er alltid opptatt av å ha siste nytt i butikken, og oppdatere seg på trendene i markedet.

Eli Nilsen (bilde nedenfor) hjalp en kunde med passfoto når vi var på besøk i butikken. Eli forteller at de tilbyr mange tjenester her; alt fra passbilder til å lage fotobøker.

Hos Foto Erik kan du få dine bilder på alt fra puter til krus. Her er det mange fine fotogaver!

– Det siste nye er hexxas. Veldig fint å ha på veggen, og har praktisk magnet oppheng forteller Jone.

Ønsker du bilder på lerret er også det mulig. På bildet nedenfor ser du to bilder som er tatt av Grethe Nygaard (øverst) og Jone Torkelsen (nederst). Du kan få ulike størrelser på lerret.

Foto Erik holder ulike kurser for sine kunder. Allerede i dag har Foto Erik kurs i hvordan man lager Cewe fotobok. Kurset er gratis og du får i tillegg ett gavekort på 1 stk. fotobok (Verdi kr 318,-) Påmelding: jone@fotoerik.no

På landsbasis ser vi at mange fotobutikker legges ned, men Foto Erik gjør det fortsatt godt. Jone Torkelsen forteller at årsaken er at de har god fagkunnskap, holder seg oppdatert i faget, de har godt utvalg, gode priser og god service! De vant blant annet prisen Årets Bedrift hos Haugesunds Handelsstands Forening i 2015.

Jone forteller at de også har egen nettbutikk med hele vareutvalget deres, og egen app hvor man kan laste opp bilder og lage f.eks. fotobok.

Velkommen til Foto Erik!