Freshe sommerfarger hos All-in – Haugesund Sentrum

Freshe sommerfarger hos All-in

Skrevet av Haugesund Sentrum - lørdag, 13 juni 2015

Solen og sommeren er her og hos All-in i sentrum er det mye freshe farger å finne, både på klær og sneakers. Hos All-in handler det ikke bare om trendy sportsklær men også om kvalitet og sneakers som gjør godt for føttene dine.

De kjenner skomodellene sine inn og ut, og finner den perfekte til deg og dine behov.

Herremodeller:

Zx flux

Denne skoen ble kåret til en av de beste sneakers i 2014. Det er en fritidsko med veldig god dempning og støtte til foten. De holder formen på skoen lenge uansett hvor mye du bruker dem. Flux modellen er populær og selges mye av blant annet pga de gode egenskapene denne skoen har. Finnes i en superkul blåfarge, hvit og sort.

Lave sneakers i freshe farger og mønstre.

Stan Smith er den mest solgte skoen i Adidas historie, og selve skoen har en kul historie. Det startet med nettopp Stan smith – en tennisspiller. Den har solgt 40 mill siden lanseringen, så dette er en sko som ikke bare er. Den med røde prikker er designet av Pharell williams.

Klassisk superstar i sort med hvite striper en sikker vinner i år og for årene som kommer. Samoa ( helt rød) er del av en hel serie som Adidas lanserte i år. Hver sko er gitt navn etter en øy. Kjøpes ofte av skosamlere, mange kjøper to par – en til å bruke og et til å spare. En kul sneakers i freshe farger skape hele antrekket.

Tubular fra Adidas:

Dette er spesielle sko, en skikkelig urban sko som er en av toppselgerne til Adidas i år. Både i Europa og USA. Veldig populære sko, lette og gode å gå i. Ekstra kult design under med den tubulære formen under. I sort og hvit.

Damemodeller.

Adidas adilette – sandaler i en luksusmodell. Den er laget med ponny skinn og har de samme gode egenskapene som Adidas sine vanlige sandaler.

Freshe gode sommersko i fine farger fra Adidas og Reebok. Puster bra, gode på foten og kult design.

Barnesko

Flux modellen til barn er den samme gode skoen som finnes til voksne. De er ikke bare kult design, men gode for små barneføtter.

Flere kule modeller og farger.

På tide med en ny shorts? Hos All-in har de nå kule chinos til herre i to farger. Laget i 100% bomull. Kan brukes både til pent og til fritid.

Singletter til herre:

Topper til jenter i friske sommerfarger.


Adidas Farm serien til jenter er utrolig lekker! Det brasiliansk firma som har laget den og er inspirert av tropiske fugler. Det er kun denne ene gangen denne serien lages så her kan du sikre deg kule plagg som ikke blir produsert igjen.

Du finner jakke, shorts, kjole og t-shirt.

Det er og kommer fortsatt mye spennende hos All-in i fremtiden, både produkter og nyheter.

Du finner den på Facebook her: All-in Store , på Instagram: @allinstore og på nett: www.allinstore.no 

Ta turen innom dem i sentrum, Haraldsgata 143.