Gjør et kupp hos Change, og få en sniktitt på høstens kolleksjon. – Haugesund Sentrum

Gjør et kupp hos Change, og få en sniktitt på høstens kolleksjon.

Skrevet av Haugesund Sentrum - søndag, 9 august 2015

Det er vel bare til å innse at bikinien kanskje må spares til man skal bade i badehall denne kalde sommeren. Men kanskje august gir oss en sjanse til å bade, det er lov å håpe er det ikke? Eller kanskje er du så heldig å har planlagt en tur til varmere strøk i vinter? Da må kan du gjøre et kupp i sentrum!

15234-Newest-Nautic-padded-hipster-RGB-PLAKAT 15236-Java-Padded-Taiextension-RGB

Om du ikke ennå har funnet den perfekte bikini bør du ta turen innom Change i Haraldsgaten, for de har nå 70% på alt av våren- og sommerens varer, både i badetøy og undertøy. Dette er en ypperlig anledning til å sikre deg en bikini som ikke bare er nydelig men som også har perfekt passform til en meget god pris. De har også salg på Britney Spears sin bikini kolleksjon som mange elsker.

15634-Miami-color-splash-triangle-tai-mini-RGB-250dpi-ret

Blandt undertøyet fra vår- og sommerkolleksjonen som er på salg er også mye fint å finne. Hos Change får du alltid god og personlig service, de måler deg slik at du får akkurat den størrelsen du skal ha. Det er ikke uten grunn at Change er blitt populær, du kan føle deg trygg på å få rett størrelse og utførelse som passer din kropp og du føler deg vel i. På toppen av alt er det er deres kolleksjoner alltid like delikate.

15200-Florence-fullcup-taiclassic-RGB 15301-Theresa-Fullshaper-Hipster-RGB 15307-Gabby-balconette-hipsterstring-Plakat-RGB

Du kan ta en titt på bildene jeg tok sist jeg var hos Change for å se litt av utvalget:  Bikinitips!

Ps! De har også fått inn endel flotte høstvarer i butikken, og her er en liten sniktitt. Disse lekre settene er allerede på plass i butikk så ta turen innom Change for å se.

15250-Florence-padded-Hipsterstring-POSTER-RGB 15250-Florence-padded-RGB 15261-Hope-plunge-RGB-1-1 15352-Darlene-padded-1-RGB 15352-Darlene-padded-Hipsterstring-RGB

Change finner du i Haraldsgaten 98.