Green Peel - helt naturlig glød! – Haugesund Sentrum

Green Peel – helt naturlig glød!

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 11 mai 2015

 

 

 

Fakta: GREEN PEEL er rett og slett en unik urteblanding og man kan velge mellom 3 behandlinger med varierende styrkeDen unike urtesammensetningen består av høykonsentrert næring med proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, mineral salter, sporstoffer, plantesaft og tanniner.
Urtene er sterkt beroliggende, antibakterielle, betennelsesdempende, pleiende samtidig som de stimulerer celleoppbyggingen og metabolismen.
Urtene skavgrass, ringblomst, aloe vera, ulva lactuca, camomille, stemorsblomst, lunfeurt og smalkjempe gir fornyelse av huden på rent naturlig basis.
Og de er så naturlige at de kan spises.

Hos Studio Essens i sentrum utfører de den populære behandlingen som kjendisene sverger til. Jeg har selv lest mye om denne, men aldri prøvd den. Og at den er så naturlig at den kan spises var spennende. Etter behandlingen spurte Ann-Margrett om jeg ville smake på urteblandingen, og nysgjerrig som jeg er så måtte jeg jo prøve. Det smakte egentlig bare grønn te. Helt enkelt og naturlig. Men når de kommer på huden, «wow» sier jeg bare. Da jeg var hos Studio Essense for noen uker siden ( les mer her: Studio Essens ) ville Ann-Margrett at jeg skulle teste Green Peel for å erfare selv den effekten det gir. Jeg takket ja til det, og nå var dagen kommet. Vi gikk inn i et koselig og «rolig» rom med tente lys og behagelig atmosfære. Oppå benken, pute under bena og varmt teppe rundt meg.

Fakta: Green Peel er nummer 1 i verden på naturlig hudfornyelse.
Dette er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner innerst til ytterst.
Den passer for alle hudtyper og alle aldre. 

Inndeling:
Green Peel Fresh up
Green Peel Energy
Green Peel Classic

Ann-Margrett forteller nøye hva hun skal gjøre, hvordan behandlingen virker, hva jeg kan forvente av resultat og hvordan jeg bør behandle huden etterpå. Green Peel er laget av Dr.med. Christine Schrammek  og består av naturlige ingredienser. Mens Ann-Margrett arbeidet med Green Peel`en på huden min, så kjente jeg at huden begynte å reagere. Det var ingen smerter eller ømhet på noen måte, bare små «gnister» og aktivitet i huden.

 

 

Det er ikke lenge urtebehandlingen ligger på huden, og etter noen minutter med arbeid så fjernes den og det legges på beroligende krem etterfulgt av en helt fantastisk nakkemassasje. Jeg hadde Green Peel Fresh Up, som er en myk peel som skal gi bedre glød og antirynke. Den skal forebygge aldring, forbedre uren hud og gi generell hudforbedrelse.  Og gløden som kommer kan jeg skrive under på at er helt utrolig! Første dagen føltes huden litt ut som etter en hard treningsøkt eller en lett solbrent følelse. Ikke vondt eller sviende, men glødende herlig.

Etter behandlingen er huden i restitusjonsfase og huden er ekstra sensitiv. Man skal man unngå sol og badstue og Ann-Margrett anbefalte meg å bruke en «Spesial Care Cream» om roer ned huden og gjør den silkemyk. Du får anbefalt den etterbehandlingen som passer akkurat for deg og din hudtype. Huden min så klarere ut, friskere og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Dette bildet tok jeg samme dag, og her er jeg helt uten sminke.

 

Videre anbefalte Ann-Margrett meg å bruke «Blemish Balm» som er en bestselger fra Dr. Schrammek. Det er en behandlende foundation som har en myk matt dekkevne og beroliger huden. Den hjelper også mot urenheter og er en problemløser for rødlig og irritert hud. Den finnes i 3 farger og dette er den orginale BB-kremen.

 

 

Ønsker du en dypere hudfornyelse md Green Peel så finnes det to nivåer til; Green Peel Energy og Classic Peel. Dette er noe de dyktige damene på Studio Essens gjør en vurdering på sammen med deg og utifra ditt behov. Green Peel passer for alle, og også menn! Det er jo ikke bare vi damer som bør ta vare på huden, menn er også blitt mer opptatt av dette og da blir Green Peel et naturlig valg for den moderne mann.

Jeg skal bestille en time til min mann, og er du nysgjerrig på denne behandlingen så stikk innom Ann-Margrett på Studio Essens og spør. De tar i mot deg med åpne armer, varme og dyktighet. Du finner dem i Åsbygata 4 i sentrum, rett nedenfor Markedet i samme bygg som klesbutikken Risøe. Du kan også bestille time enkelt på www.ledigtime.no/studioessens/

Sjekk også Facebook-siden deres for oppdateringer og gode tips : Studio Essens Facebook

Ha en fin ukestart!