Hanskemagasinet – Haugesund Sentrum

Hanskemagasinet

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 25 mars 2015

Hanskemagasinet i sentrum er en kjent og kjær butikk for mange og ble etablert i 1926. Det var da som navnet tilsier hansker de hadde mest av. Denne butikken har gått i arv, fra Anna Odland som startet den, til hennes svigerdatter Turid Bakkevig og i dag drives den av hennes datter Tine Bakkevig.  Butikken har holdt til i Strandgaten/Kaigaten siden 2003. I dag er det deres store utvalg av badetøy og undertøy de er mest kjent for.

Det å kjøpe badetøy er uten tvil noe av det vanskeligste vi damer gjør. Iallefall syns jeg det er vanskelig, det å være så lettkledd før brunfargen sitter kan være en utfordring. Hvilken farge kler jeg, hva slags fasong på badetøyet passer best til min kropp, hvordan kamuflere eller fremheve deler av kroppen. Alt dette kan man få hjelp til hos de dyktige og erfarne damene på Hanskemagasinet.

Denne butikken har vært i Haugesund i generasjoner, og deres serviceinnstilling er alltid at de skal finne rett badetøy og undertøy til deg. Rett fasong og rett størrelse. Dette kan de! Her finner du noe for alle, om du har små bryster eller store, trenger underdeler som dekker litt mer eller ønsker spreke farger og detaljer.

Nå er allerede mange flotte nyheter på plass i butikken, og Fredrikke har mye pent å vise frem! I trendbildet så ser vi mye sterke farger, nesten neonfarger og det er korall som utpeker seg spesielt. Denne glade og rene fargen er svært populær. Fargen blir bare penere og penere jo mer farge du får av solen.

Det er også mye mønster, striper og prikker. Du får bikinier med stropper, avtagbare stropper, knyting rundt halsen eller den mer standar lukkingen bak. Underdelene er også i mange varianter, så å finne den rette bikinien blir mye lettere når utvalget er så stort og de ansatte så erfarne og bevisste på at du skal føle deg vel.

Det maritime kommer tilbake hver år, og er populært her på Vestlandet. De er veldig klassiske, og man kan få dem med lekre gulldetaljer.

Badedrakten har virkelig fått et oppsving i det siste, og her på Hanskemagasinet står det ikke på utvalget. Badedrakter med ekstra hold-inn effekt og draperinger som er veldig kledelig, drakter med spreke farger og mønstre og helt basic ensfargede.

Tilbehør til badetøyet er viktig for mange. En lekker strandkjole å slenge over seg etter bading, et skjerf å knyte rundt hoftene eller en t-skjortekjole i en fin farge er et «must» i strandbaggen. Du kan matche bikinien om du ønsker det.

Hanskemagasinet har også et stort utvalg i lekker undertøy, morgenkåper, strømper og ja så klart; hansker! Det er jo begynt å bli vår ute, men kald vind er vi alle kjent med. Så ta på deg et par lekre kjørehansker og hold hendene varme.

Hanskemagasinet flinke å legge ut nyheter på sin facebookside så den må du sjekke her: https://www.facebook.com/hanskemagasinet

Og på Instagram: @hanskemagasinet