Haugesund Sentrum bloggen – Haugesund Sentrum

Haugesund Sentrum bloggen

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 6 januar 2015

Hei og velkommen til Haugesund Sentrum sin blogg!

Haugesund Sentrum har lansert nye nettsider, og som en del av dette kom denne bloggen. Her vil du få gode tips fra både butikker, virksomheter og kafeer som befinner seg i Haugesund Sentrum. Jeg som skal drive denne bloggen heter Silje, og jeg må si at jeg er veldig beæret over å ha fått dette oppdraget. Jeg har blogget i 6 år på min egen lille inspirasjonsblogg: www.silje-vaniljeis.blogspot.com

 

Det er noe med sentrum… Mine opplevelser med sentrum startet da jeg var liten. Fra jeg var liten har «skal vi ta en tur til Haugesund?» vært noe helt spesielt. Jeg er vokst opp i Etne men hadde slekt i Haugesund, så det å reise til byen var alltid like stas.

Rusle i gågaten, prøve å lokke til oss duene, se på folk som travelt hastet forbi eller de som satt på en benk og leste avisen, se inn i de spennende utstillingsvinduene og ikke minst kjøpe is. Det var alltid fint vær når vi var i byen, slik vi husker sommeren som «alltid sol og varmt» da vi var små. Nå har jeg to barn selv, og det er er alltid ett stort JA og få når jeg spør om vi skal kjøre inn til byen.

 

Haugesund Sentrum har mye å by på, og det vil jeg formidle i denne bloggen.

Målet er å inspirere og dele opplevelser fra sentrum som kan inspirere deg til å bruke byen mer. For det er jo en fantastisk fin by og ikke minst sentrum vi har!

Blogginnlegg kommer hver onsdag, og du kan også finne inspirasjon og tips på vår instagramkonto @haugesundsentrum