Haugesund sparebank – Haugesund Sentrum

Haugesund sparebank

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 28 januar 2015

Hei!

Midt i Haraldsgaten ligger Haugesund Sparebank. Banken er den eneste lokale sparebanken i Haugesund, og deres visjon er Lokal, Nær og Personlig.

Jeg tok turen innom for å høre litt om hva de tilbyr kundene sine. Lokalene i sentrum er store, åpne og lyse.

De har også en lekekrok for barn i hovedetasjen.

Visjonen etterleves i Haugesund Sparebank. Banken skal være personlig i den forstand at man kan komme til kassen, snakke med en kundebehandler og få hjelp til å betale regninger eller veksle valuta. De legger stor vekt på å yte god personlig service. De har også en automatdel, det vil si at om du bare vil ta ut penger i minibank eller veksle valuta så kan du det raskt og greit.

De tilbyr også nettbank, mobilbank og slike nettjenester som andre banker. De er lokale ved at de har filialer der kundene er, i kommunene på Haugalandet.

Du kan få personlig service og hjelp av en rådgiver eller kundebehandler i banken.

Facebook side har de også, og der legger de ut nyheter og beskjeder til kundene sine. Du finner den her: https://www.facebook.com/HaugesundSparebank

Haugesund Sparebank tar også godt vare på kundene sine, de tilbyr arrangerte turer i inn og utland, billetter til konserter osv. Reisene deres er svært populære og blir fort fylt opp.

Haugesund Sparebank finner dere også på https://haugesund-sparebank.no/