Hi-fi klubben: Lydopplevelsen i sentrum – Haugesund Sentrum

Hi-fi klubben: Lydopplevelsen i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 12 juni 2015

Hi-fi klubben åpnet i Haugesund sentrum i Kirkegaten 130 i 2013. I forkant av dette var det søskenbarna Per Andreas Mølstre og Haakon Bjerkenes som hadde kontaktet Hi-Fi klubben fordi de ønsket å drive en slik butikk i Haugesund. De brukte litt tid på å lete etter rett lokale, og da de fikk anledning å starte i bygget i Kirkegaten var det perfekt. Beliggenheten er god, det er gratis parkering utenfor og lokalene er store og lyse.

Jeg var innom for å få vite mer om denne butikken og møtte engasjerte og dyktige eiere. Både Per og Haakon er brennende opptatt av den gode lydopplevelsen. Begge har stor interesse og lang erfaring innen musikk og hi-fi. De fortalte mye om hvordan de ønsker å bringe tilbake den ekte følelsen og opplevelsen man kan ha med musikk. Å lytte til musikk skal være en nytelse. Og da trengs det god lyd fra gode høytalere. Hos Hi-fi klubben er utvalget stort. Streaming, stereoannlegg, platespillere, hjemmekinoanlegg og bilde. Målet er at kvaliteten på det du finner her er bedre enn det du finner på de store varehusene.

Butikken er stor, lys og oversiktlig. Den bygget opp i ulike soner som viser godt frem sortimentet deres, og det er enkelt å få en god demostrasjon av produktene.

De har også et «hjemmekino-rom» som er helt fantastisk! Der må du sette deg ned å få en demostrasjon! Akkurat nå har de storfint besøk av et par høytalere fra Bowers&Wilkins med en helt utrolig lyd! For de som er inni dette faget så er det et must å gå innom for å teste disse.

Streaming er populært, og med dagens Spotify og andre tjenester kan du finne enkle streamingløsninger til hele huset her hos Hi-fi klubben. Og du kan enkelt styre musikken med telefonen, nettbrett eller pc.

De selger mye platespillere, og spesielt til jul er dette en helt unik gave. Vinyl gir varme, god lyd og nostalgi. Designet på platespillerne de har hos Hi-fi klubben er lekkert, og det blir som en dekor i hjemmet. Det er en økende etterspørsel etter platespillere, og folk bruker mer vinylplater når de skal ha gode musikkopplevelser.

 

Det er verdt å bruke penger på god lyd, og hos Hi-fi klubben får du hjelp til å finne akkurat det du trenger og ønsker innen hi-fi i din prisklasse. Noen ønsker å investere mer i lyd og da er dette plassen å få både kyndig hjelp og kvalitet. Skal du ha best lyd er det fortsatt stereoannlegg som anbefales. Det er to forskjellige opplevelser med å ha musikk fra en enkel høytaler kontra to.  Et godt stereoannlegg koster ikke mer i dag enn for 20 år siden, så man får mer for pengene.

Både Per og Haakon er glad i å være i byen, og Hi-fi klubben vil være en anderledes tilbyder i sentrum. De er en av de få rene fagbutikkene i sentrum, og det er de stolte av.

Møblene de selger her er av dansk design. Danskene er kjent for å være tidlig ute i trendbildet, så det du finner her er topp design og funksjonalitet. Smarte måter å skjule ledningen på, møbler som er gjennomtenkt både på design og praktisk bruk.

Per og Haakon forteller at kommunikasjonen med produsentene av varene har er god, slik at de kan formidle forslag og komme med inspill. De er også helt oppdaterte om produktenen sine, de kjenner hver høytaler inn og ut, hva de er laget av og hvor de produseres. Her kan de sine saker, og gir den beste servicen til kunden!

Det de får mest spørsmål om er trådløse annlegg, og de kan lett veilede og komme råd slik at du får akkurat det du ønsker i ditt hjem. De er også involverte i byggeprosessen av nybygg om det er ønskelig, slik at du får topp lydkvalitet i huset ditt. Innebygde høytalere blir mer og mer populært. Så om du ønsker topp lyd, men ikke store høytalere stående så kan det meste bygges inn på en smakfull måte. Dette krever litt planlegging, men gutta her bistår gjerne i den prosessen. Dette er faget deres, dette kan de.

Ingen ledninger, innebygde høytalere og stoffdører som gjør at alt skjules på en delikat men praktisk måte. Genialt!

Hi-fi klubben heter ikke «klubb» uten grunn. De har en egen kundeklubb du kan melde deg inn i, som gir mange fordeler. Her er det utvidet garanti, nyhetsbrev og kundekvelder ( som er svært populære). Per og Haakon forteller at de får et godt og unik forhold til sine kunder, mange stikker innom for en prat og kaffe.

Barna har også egen tegnekrok, men en kul bildevegg til kunstverkene.

Av merker kan det nevnes; Dali, Bowers&Wilkins, Nad, Denon og Sonos. De har tv fra kjente merker.

Du finner Hi-Fi klubben på Facebook her: Hi-Fi klubben Haugesund

På instagram: @hifiklubbenhgs