HIMLA GOD burger! – Haugesund Sentrum

HIMLA GOD burger!

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 18 februar 2015

Ut og spise i vinterferien? Da tar du turen inn her:

Jeg tok med meg barna og en god venninne til Lothes «Himla godt spiseri og bar» i går formiddag. Jeg har hørt rykter og sett flere venner skryte av om burgeren på Lothes på facebook. Himla gode burgere faktisk.

Så dette måtte testet. Jeg bestilte «sjette sans»-burgeren og hadde parmesan og urte pommes frites på siå. Og jeg kan ikke mer enn å nikke og klappe; HIMLA GOD burger!

Burgeren er laget av nykvernet høyrygg av okse fra Brødrene Lundal i Tysvær, det er røkt cheddarost, bacon, jalapenos, tomatsalsa, løkring og chipotle dressing på denne herligheten.Hamburgerbrødet lages av Naturbakst – byens bakestue.

Man velger selv tilbehør og kan da velge mellom 5 ulike sideretter.

Det er uten tvil en ny burgerkonge i byen, og kan du velge mellom 10 forskjellige burgere.Hva med en «liten fugl»-burger? Fengende navn, og fristende meny. Konseptet ble startet desember 2014 da Lothes matbar ble til «Himla godt spiseri og bar».

Hos Himla godt spiseri og bar kommer du inn i veldig stemningsfulle og koselige lokaler. Interiøret er lunt og smakfullt. Ta meg deg kjæresten, familien eller gode venner og jeg lover deg en fantastisk smaksopplevelse.

Et stort pluss er at på menyen kan man få akkurat de samme burgerne til barn! Hvorfor skal barna alltid spise kjedelig mat? Her kan de få miniburgere av hele menyen. Knallbra!

Lekekroken for barna er super, med bøker, klosser og tegnesaker. Litt skjermet slik at de kan kose seg. Jeg skal absolutt ta turen igjen, og jeg håper dere også ble fristet til å prøve en himla god burger.

Her finner du dem på Facebook: https://www.facebook.com/lotheshimlagodt

De er også på instagram; @lothesmat