Høst i sentrum – Haugesund Sentrum

Høst i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 7 september 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har en nydelig høst her på Vestlandet. Sola skinner, temperaturen er fin og sakte men sikkert forandres fargene i naturen. Jeg var en tur i sentrum for å finne noen gode tips til høstkosen. Hva assosierer du høsten med? For min del er det kos, tente lys, bøker og myke pledd. Kjølige morgener med kokvarm kaffe eller te i termokoppen på vei til jobb.

Første stopp ble hos Ekornsæters blomsterforetning. Lyng er vel typisk høst, det pynter opp etthvert inngangsparti. De har også høstløk som kan plantes, og for virkelig å ta naturen inn i stuen må du ta en kikk på «kongleskålene» deres. Lekkert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Høsten er tiden når det lanseres en mengde nye bøker. Hos Norli har de mange nyheter som du kan kose deg med i godstolen. Oppfølgere til populære bøker er på full fart inn i butikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Akkurat nå er det Barnas dager hos Norli, og denne boka er midt i blinken for små nysgjerrige barn. Ta boka med i tursekken og dere vil garantert ha en spennende og morsom tur med barna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sammen med en god bok hører det naturlig nok til en god kopp te. Hos Amundsen Spesial finner du te og kaffi i fin innpakkning med utrolig god smak. Hva med «Appelsin&Chilli»- te med et lite kick? Amundsen Spesial har også praktiske termokopper og termoser med kopp slik at du lett kan ta med deg te eller kaffi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hos Regina finner du nyheter fra Dior, Este Lauder og Laura Mercier. Mauritz viste frem flytende øyenskygger i nydelige farger. Mauritz er utdannet make-up artist og ikke minst en av Norges beste. Trenger du veiledning og tips må du stikke innom Regina å snakke med han. Han viste også et «must-have» pudder fra Laura Mercier. Dette kan du bruke til conturing ( som er det heteste innen make-up), som highligther og for å sminke deg til større lepper. Høsten røde leppestifter er også populært, og Este Lauder har de perfekte rødfargene.

r. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hos Brun`o Interiør kan du finne mye lekkert i høstens farger som for eksempel grønt, grått og jordfarger. Om høsten tenner vi mye lys, og disse fra Jonathan Adler gir et morsomt uttrykk i interiøret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sentrumsbutikkene har det du trenger til høstkosen! Husk å følge oss på instagram: @haugesundsentrum og #haugesundsentrum for flere tips fra sentrum.