Høyvik blomster og tips til påskebordet. – Haugesund Sentrum

Høyvik blomster og tips til påskebordet.

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 30 mars 2015

Du kan også kjøpe lave, ferdiglagede buketter. Siden de er lave så trenger de mindre vann og vil holde seg fine hele påsken.

Her hos Høyvik får du absolutt alt du trenger av blomster og dekorasjoner. Du kan sjekke http://www.hoyvikfagblomster.no/ for å bestille blomster over nettet, gå innom dem eller ringe. De er behjelpelige med det meste.

Høyvik blomster har et flott utvalg i blomster til både inne og ute. Over påske får de inn de mest populære uteplantene som oliventre, stemorsblomster, eucalyptus-busk og lavendel.

Trenger du en ny hageslange og ønsker en som ikke alle andre har? Da er Garden Glory sine slanger noe for deg. De fåes i gull, grått, hvit, rosa og sort. Du kan kjøpe et gevir eller vanlig stativ til den. Det blir jo ekstra stilig med gevir, syns jeg.

Ellers i butikken kan du finne spennende grønne planter, som denne med «tigerstriper» på stilkene, eller den populære corokia-planten.

En flott og innholdsrik blomsterbutikk som du finner i Strandgaten 144. Jeg kjøpte med meg hjem noen blomster, små vaser og marmelade for å ha til påske. Skal du ha gjester eller bare lage en god påskefrokost kan du få noen tips her. Jeg har plukket litt fra noen av sentrumsbutikkene.

Marmeladene selger de på Høyvik, og de passer perfekt til ost og kjeks.

For å gjøre eggene ekstra fine har jeg brukt konditorfarge. De rosa eggene laget jeg ved å tilsette litt konditorfarge i kokevannet, og de «marmorerte» gule eggene laget jeg ved å først koke dem ferdig, så kakke de litt slik at det blir sprekker i egget. Deretter ta litt konditorfarge i en liten plastpose, «massere» eggene med fargen og la dem ligge i ca 5 min.

Pynt bordet med fjær, marsipan-egg i fine farger fra Amundsen Spesial, morsomme serivetter fra Glassmagasinet Petit, blomster fra Høyvik og lys fra Bruno Interiør. Papirposen er fra Høyvik blomster, og er opprinnelig en potteskjuler men kan som du ser brukes på flere måter.

De søte flaskene er fra Bruno Interiør, og vasene fra Høyvik Blomster. Løperen i blågrått er fra Nille, og eggeglassene fra Presenta.

Egg som jeg har dekorert med gullpaljetter pynter opp på hyllen sammen med påskeliljene.

God påske!