India Gate – Haugesund Sentrum

India Gate

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 7 august 2019

India Gate eies av Manjit Singh og Kaur Ramandeep. Manjit er daglig leder og har lang erfaring fra restaurantbransjen. Før han startet India Gate på kaien i 2009, jobbet han i ni år i bransjen. Først startet de opp India Gate i Strandgata, før de flyttet restauranten til kaien – nærmere bestemt Torggata 2.

– India Gate har vært en sukess fra dagen en, forteller Manjit.

Han har tolv personer i arbeid og til sammen ni årsverk. I fjor solgte de Indisk mat for  over 10,5 millioner kroner, så det er ingen tvil at dette er dyktige mennesker som serverer god indisk mat.

Hos India Gate får du det mest ypperste og spennende innen indisk kjøkken.

I år har de gjort noen store investeringer. Blant annet har de åpnet take-away på Åkrehamn, rett ved krossen. De har også laget et flott uteserverings område. Her kan de ha servering ute hele året uansett vær.

De åpner også i år ny restaurant i Leirvik, Stord.

I tillegg har de hyret inn interiørdesigneren Jane Dunkley. Hun skal gjøre restauranten enda finere med moderne indiske møbler og interiør.

Da vi var på besøk var Jane allerede i gang med oppussingen. Hun har malt veggene og fått nytt og spennende interiør.

– Vi venter på nye stoler og tepper fra India, forteller Jane.

Hun forteller også at hun skal la uterestaurant området få et mer indisk preg.

For litt siden startet de også eget lounge bar konsept fra kl. 22.30 hver fredag og lørdag.

På Sildajazz er det servering av tapas ( finger food ) på huset til de som bestiller bord for lounge. Her kan du nyte drikke og indisk tapas på deres nye lounge terrasse med fin utsikt og lounge-musikk.

Nå i Sildajazzen fredag og lørdag har de også indisk buffet som består av mange forskjellige gode indiske retter. Prisen er kun 240 kroner per person, og man kan spise så mye man vil. Buffet serveres i tidsrommet fra kl. 13.30 til 18.00.

For bord bestilling eller takeaway ring tlf 52721500 eller mobil 96700800.

For meny og mer informasjon, se deres nettside.

Velkommen til India Gate!