Interiørhimmelen i Haugesund Sentrum – Haugesund Sentrum

Interiørhimmelen i Haugesund Sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 18 februar 2015

Hei!

Som dreven interiør- og inspirasjonsblogger så er det en fryd å komme inn på Brun`o Interiør i sentrum. Det er uten tvil en av de flotteste butikkene i sentrum. I det lyseblå, staselige bygget og over to etasjer bugner det med nydelige ting til hjemmet.

Tone, som driver Brun`o Interiør forteller at interiørtrenden vil bære mer preg av flere farger og mer pastell. Og til min store glede så fortsetter naturtrenden med bambus og tre.

Her er nyheter som Brun`o Interiør har fått inn; kokosnøtt-skåler! Meget dekorative og unike.

Hos Brun`o Interiør er de superdyktig i å plukke ut interiør fra forskjellige unike leverandører, både på messer og fra nettet. Tone følger aktivt med hva som rører seg på markedet. De er de eneste på Haugalandet som har fått inn «Love Warriors», som med sine nydelige print og postere har tatt interiørfrelste med storm.

Det er en opplevelse bare å gå å kikke i den butikken, ta inn inntrykkene og kose seg.

Brun`o Interiør har nesten 30 leverandører, blant annet Tine K Home, And Tradition,Lampe gras, Jielde,Muubs, Menu, Lilla Bruket, Skaugum bestikk, Nicolas Vahe,Moo vesker blant annet. Flere kvalitetsmerker på sengetøy: Aiayu, Soul of Himla og Mille Notti. Det er en god mix av stramt design og det mer rutikke. Det må være sjel i produktene, forteller Tone.

Denne kalenderen er genial, den har jeg selv hjemme og man får planlagt ukene på en oversiktlig måte samtidig som den er veldig dekorativ.

Nicolas Vahe sine produkter er fantastiske. Jeg har prøvd ganske mange av dem selv, og har ennå ikke funnet ett jeg ikke liker. Veldig fine å gi i gave.

De har fått inn igjen den flotte mappen med 12 nydelige bilder fra Love Warriors. Jeg måtte bare ha en, og de pryder nå veggen i spisestuen.

Bilde: <3<br /><br /><br />
http://silje-vaniljeis.blogspot.no/2015/02/strikketeppe.html

Brun`o interiør åpnet påsken 2012. De flyttet over i Gullhuset påsken for snart 1 år siden.De la inn stor innsats og utvidet fra 87 kvadrat til 250 kvadrat, over 2 etasjer.

Her finner du Brun`o på facebook: https://www.facebook.com/BrunoInterior

Og følg dem på instagram her: @brunointerior