Interiørtips av Anne Marthe Widvey – Haugesund Sentrum

Interiørtips av Anne Marthe Widvey

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 13 september 2018

Bilder og tekst av Anne Marthe Widvey

Selv om høsten gjerne byr på mye nedbør og sur vind, har den heldigvis også mye positivt å by på. Man kan pynte med fine høstfarger som gul, grønn, burgunder og andre bruntoner, tenne stearinlys og gjerne fyre i peisen. For å ikke nevne å finne frem et godt ullteppe og ta i bruk gode varme tøfler. Noe av det beste med høsten er at man kan kose seg inne og slippe å ha dårlig samvittighet for at man gjerne bruker fritiden på å se en god serie, film eller lignende. Er du ikke enig?

Jo flere timer jeg bruker innendørs, jo mer legger jeg merke til hvordan jeg har det hjemme. Det er så kjekt å kunne skape en ekstra god stemning på denne tiden av året, og jeg må si at jeg liker å kunne tenne et par lys, sette på god musikk og ta på ovnen. Det er skikkelig kos, og jeg blir i godt humør av den varme, koselige og rolige atmosfæren hjemme.

For å piffe opp interiøret hjemme på høsten, vil jeg si at det er ikke mye som skal til. Kjøp inn et par fine lys i høstens farger, bytt ut putetrekkene med varme og høstlige putetrekk og gjerne kjøp inn et fint saueskinn-teppe som du kan ha over f. eks en krakk, i en stol eller lignende. Haugesund Sentrum har et godt utvalg av interiørbutikker, og man skal ikke lete lenge for å finne noe man har lyst på. Alexander og jeg tok turen til sentrum nylig, og kom hjem med nytt teppe, flere lys i fine farger, kongle-dekor og høstfargede håndklær. Nå har vi fått en real høststemning både i stuen og på kjøkkenet. Det eneste som mangler nå, er et fint sengetøy og kanskje noen nye puter til soverommet. Love it!

Jeg bare elsker fargene som er i interiørbutikkene nå..! Burgunder, vinrød, orange, gul, brun, tre og mer. Så fint og det beste av alt – alt passer i sammen! 

Hos oss fant vi en del på Nille i sentrum. De har bare så mye fint, og til en rimelig og god pris. Alt i fra flotte stearinlys, saueskinn-tepper i ulike farger, fine putetrekk med ulikt motiv, deilige duftelys og mye mer. Her bare må du ta turen og jeg kan love deg at du finner noe fint!

TIPS: Finn frem et stort serveringsbrett og fyll det med ulike lys i forskjellige størrelser og farger, dekorer med kongler, tørkede blader, nøtter og lignende. På 1-2-3 har du et kjempefint fat som oser høst og skaper en fin og avslappende stemning i hjemmet. Vårt brett står på kjøkkenbordet, og vi tenner alltid alle lys når vi spiser frokost, middag og kvelds. Så koselig!

Dersom du ikke har et lignende brett selv, har både Bruno Interiør, Nille, Feel og Søstrene Grene flere å velge mellom. Alt i fra store til små, i tre, gull eller sølv. Kule og små kaktuser får du tak i alle blomsterbutikkene i sentrum. Yey!

På fredag og lørdag er det Interiørdager & Matfest i sentrum. Ta turen – det blir gode tilbud, workshops, foredrag og gode smaksopplevelser!

Se arrangementet her.

 

For mer inspirasjon fra Anne Marthe Widvey:

Blogg

Instagram