Jeansguide for menn! – Haugesund Sentrum

Jeansguide for menn!

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 14 september 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hos !Solid kjører de nå en kampanje med 30% avslag på ALLE JEANS! Når de fra før av har en veldig god pris på sine jeans så er dette noe du bare må slå til på. Men hva  slags jeans bør du velge? Her får du en oversikt og tips:

Jeans er et populært plagg som de aller fleste bruker både til hverdags og fest. Det finnes utrolig mange ulike modeller og snitt, og det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte passform. Jeg tok turen til Heidi på Solid i Haraldsgaten for ta en nærmere kikk på hvilke ulike modeller de fører, og kanskje du finner din modell?

Hos !Solid har de mange ulike jeansmodeller som alle inneholder strech for komfort og god passform. En jeans som sitter bra er viktig og det er her man må finne ut hvilken modell som kler din kropp best. Det er også smak og behag om man liker en «skinny-jeans» eller løsere fasong.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skinny: den smaleste modellen de har. Dette er en jeans som sitter tett intil kroppen hele lengden. Skinnyjeans er blitt mer å mer populære de siste årene. Innenfor skinny-modellen finnes det også flere valg med tanke på passform, vasker og farger. Den kule burgunder-røde jeansen er en av høstens trendmodeller.

Slim: også en smal modell, men ikke like tettsittende som Skinny. Her kan du også velge ulik passform innenfor modellen slik at du finner en jeans som du kler.

Regulare: dette er basic-jeansen som ikke er for vid og ikke for smal. Denne er god til de som trekker litt over lårene for eks. Denne jeansen kjøper kunder i alle aldre, både yngre og eldre.

Relax/low croch: modellen som er avslappet og litt løsere. Ofte med noen detaljer og lave lommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altså fem ulike modeller, i tillegg til at du finner variasjoner innenfor hver modell. En skinny som er stram hele veien, en skinny som er litt løsere øverst og blir strammere nedover, lav midje, normal midje osv.. Mange, mange passformer som gjør det lettere å finne den du liker best! På jeansen finner du en lapp som enkelt viser hvilken modell det er:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trenden innen jeans de siste årene har vært «enkelt og basic». Designet og utførelsen er mindre pyntet enn det har vært før, og den trenden ser ut til å fortsette.

Alle jeansene de selger hos Solid er eget merke. Prisene ligger fra 499,95 opp til 699,95kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeansene henger oversiktlig; den smaleste modellen, Skinny fra venstre og så på rekke og rad nedover henger de løsere modellene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å finne rett størrelser kan være utfordrende til tider, spesielt for oss som ikke passer «standaren»;  for lange ben, for korte ben, stor livvidde og korte ben osv.. Hos !Solid kan de hjelpe deg, og gjør det med glede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle «Regulare» ( som ligger på bordet på bildet over her) kan bestilles i størrelser fra 27 tommer i livvidde til 40 tommer, fra 30 i lengde opp til 36 i lengde. Spesielt for unge gutter som er ønsker seg en kul jeans men ikke finner små nok størrelser kan dette være løsningen. Heidi kan bestille inn den størrelsen du trenger, og det tar kun et par dager å få jeansen fra lageret. Genialt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er to like vasker, men i ulik modell. Den ene i en løsere passform med mer vidde nede, den andre er smalere.

I de andre jeans-modellene er det også mulig å få bestillt større og mindre størrelser, ta turen innom å la de flinke jentene på Solid hjelpe deg.

Kampanjen med 30% avslag på alle jeans gjelder ut denne uken, til og med lørdag 19 september. Tilbudet gjelder i alle Solid-butikkene; Amanda, Oasen, Haraldsgaten, Åkrehamn og Stord. Du finner mer informasjon om butikkene, om jeansene og Solid-kjeden her: Solidmen.com

Solid Haraldsgaten finner du på Facebook her: Solid  og på instagram @solidharaldsgaten1