Julehandel hos Noor By M – Haugesund Sentrum

Julehandel hos Noor By M

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 14 desember 2018

Julehandelen er i full gang i Haugesund sentrum og hos Noor By M.

Butikken ble startet opp i januar i år av Monica Stene – og kan snart skryte på seg sin første bursdag! Noor By M får vareleveringer flere ganger i uken, og har derfor alltid nye spennende varer i butikk! Her har de alle størrelser, fasonger og snitt – så her det noe til enhver smak.

Hvis du er på jakt etter noen kjekke gaver å gi enten til jul, bursdag eller en annen anledning. Så er serien «The Gift Label» perfekt å gi i gave! Noor By M har deilige såper, duftelys og romspray fra merket.

Har du ikke funnet kjolen til jul eller nyttår enda? Noor By M har mange flotte kjoler å velge mellom.

Disse kule skoene er svært populære for tiden! De finnes også i sort. En veldig kjekk gave å gi til de som er opptatt av skomote.

Hos Noor By M kan du også bestille time for å få makeup – enten til hverdagen eller fest! De arrangerer også kundekvelder for venninnegjenger/klubber og lignende. Det er bare til å ta kontakt – så finner dere en dato sammen.

Kule detaljer!

Denne helgen arrangerer vi i sentrum «kjole pop up butikk» med stylisten Jon Lundemoen. Noor By M er selvsagt med – og stiller opp både med kjoler og makeup artist!

Velkommen til Noor By M!