Klassisk, avslappet og pent hos Pie i sentrum – Haugesund Sentrum

Klassisk, avslappet og pent hos Pie i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 17 april 2015

Denne uken er «moteuke» på sentrumsbloggen. Siden jeg begynte å jobbe med bloggen i sentrum så er min opplevelse at de beste motebutikkene ligger her. Og det er jeg ikke alene om! Samtlige motebutikker har, i tillegg til sine faste kunder fra Haugalandet, tilreisende kunder fra både Bergen, Stavanger, Stord og Bømlo. Folk reiser på shoppingturer for å få den beste servicen og for å handle moteklær i Haugesund sentrum.

I gågaten i sentrum ligger Pie. Denne butikken har vært i sentrum i over 20 år, og de siste 1 1/2 året i lokalene i Haraldsgaten 136.

Dette er en lys, oversiktlig og lekker butikk med dameklær, sko og accessories. De har faste kunder som har fulgt dem siden start, og som nå også tar med seg døtrene sine for å handle i butikken fordi de er så fornøyde med klærne og butikken.

Jeg var innom og snakket med Kjersti som har jobbet lenge i Pie. Hun forteller at omtrent halvparten av butikken inneholder kolleksjoner fra Filippa K, og som de eneste i Haugesund med dette merket så selger de godt av det. Filippa K er et stilrent og populært designermerke, og blant annet dame dressene er kjent for sitt gode snitt. Klassiske plagg, men også avslappet og likevel pent er stikkordene for vår/sommer.

 

Siden de ligger i sentrum har fokuset hele tiden vært å ha merker som ikke alle de andre butikkene har. De aller fleste merkene hos Pie er de alene om i Haugesund. Black Denim, Nue nok, Hope og Frame Denim har de inne, og det danske pelsmerket Ravn. Sko og sandaler selger de også, da av merket Atp, Eytys og fra Filippa K.

Hos Pie finner du både klassiske plagg, avslappede og trendy jeans, skinnskjørt og skinnjakker, moteriktige kjoler og klassiske pelser. Vårens- og sommerens slengbukse finner du også her. Denne fra merket «Frame» er rålekker!

Liker du bukser med litt «edge» er disse sorte jeansene noe for deg. Kombinert med en fantastisk skinnjakke blir det et kult antrekk.

Hvit bukse og topp kombinert med en beige kåpe og sko fra Filippa K.

Delikate, tynne armbånd fra Monica Øien- inMotion.

Nydelig hvit pels fra merket Ravn.

Mine favoritter, disse kunne jeg lett pakket i en weekend-bag og reist på storbyferie med. Svart shorts i myk jersey, strikket genser i en nydelig dusrosa farge, stripete genser, lette sorte sandaler, armbånd og en lekker skinnveske.

Ta turen innom Pie neste gang du er i sentrum, her får du god veiledning, personlig service og nydelige klær.

Følg dem på Facebook her: https://www.facebook.com/pages/PIE-Haugesund/

Og på instagram: @piehaugesund