Lie1899 – Haugesund Sentrum

Lie1899

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 22 mai 2015

Historien til Lie1899 går, som navnet tilsier, langt tilbake. Hele historien kan du lese på avisutklipp som henger i butikken, i tillegg til å se gamle bilder og reklamer. Det er spennende å lese og verdt en titt om du går innom.

Butikken er på ca 600 kvadrat, og de som jobber her har lang erfaring med å jobbe i butikk. Allerede før du går inn i butikken legger man merke til de flotte utstillingsvinduene som er lekkert stylet. Vinduene reflekterer godt det de flotte utvalget de har på Lie1899, og de bruker tid på å skape gode vinduer. Kunder som kommer her får «hele pakken». Klær, sko, vesker og tilbehør til dame og herre i samme butikk. De ansatte forteller at de får mye skryt for hvordan butikken fremstår og at de trives veldig godt med å jobbe i sentrum.

Lie 1899 åpnet i lokalene i Haraldsgaten 139 for 4 år siden. Da ble det også plass til en dameavdeling. Da Lie1899 lå lenger borti gaten var det kun herreklær de førte, så det er mange damer som er fornøyde med forandringen. Innerst i lokalet finner du prøverommene til dame. Store og romslige prøverom med tunge gardiner, en herskapelig sofa med myke puter og rolig musikk. Her kan du prøve klær i fred og ro med god plass og har du med deg noen kan de slappe av i sofaen med en kopp kaffe.

Personlig og god service er det du får oppleve når du kommer for å handle hos Lie 1899, og trenger du dress har de en stor og eksklusiv dressavdeling med egne prøverom for herrer. Dresser fra blant annet Hugo Boss, J.Lindeberg og Tiger of Sweden. Skjorter, sko, belter og tilbehør hjelper deg også med å finne slik at du kan få en komplett dress på en og samme plass. Egen systue fikser eventuelle justeringer på dressen. Kunder kommer både lokalt og fra Stord, Bømlo, Stavanger og Bergen for å kjøpe dress her. Her har de dresser i alle fasonger og snitt.

Veskeavdelingen består av flotte designervesker fra Mulberry, Marc Jacobs og Leowulff.

Leowulff er et nyt veskemerke hos Lie1899 og kommer fra en ung fransk designer som inspireres av dyreprint og ønsket å lage en veskekolleksjon som bestod av fine vesker til en ok pris.

Butikken er bygget opp med «shop in shop». Det vil si at klesmerkene har et eget avgrenset område. Lie1899 ønsker å være store på de merkene de har, og ved å ha «shop in shop» er lett å finne frem til det spesielle plagget du er på jakt etter. De forskjellige «shoppene» fremstår også veldig delikate og innbydende.

For dame finner du «Sand», Gant, Tiger of Sweden og G-Star og J.Lindeberg. De har også klær fra blant annet Marc Jacobs, byTimo og Moods of Norway.

Tilbehør og sko til å matche antrekket perfekt finner du også her hos Lie1899.

Til herre er Polo Ralph Lauren avdelingen veldig populær, og Lie1899 har et veldig stort utvalg.

Videre finner du Sand, Gant og J.Lindeberg som «shop in shop».

Et norsk merke de har fått inn er «Uber». Disse jakkene er designet for å tåle det norske klima, samtidig som de er pene og gode å ha på. Finnes både til dame og herre.

I denne butikken finner du gode kvalitetsklær fra anerkjente designermerker, og med god veiledning og service fra de ansatte blir du garantert fornøyd.

Lie1899 har åpent fra 10-19 på hverdager, 10-16 på lørdager.

Lie1899 bruker Facebook og Instagram aktivt, så følg dem der for nyheter og oppdateringer:

@lie1899

www.facebook.com/lie1899