Lunsj på NB Sørensen på kaien – Haugesund Sentrum

Lunsj på NB Sørensen på kaien

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 4 februar 2015

Ser ikke dette fristende ut?

NB Sørensen ligger midt på kaien i Haugesund sentrum. Jeg tok med meg en venninne for å spise lunsj der en formiddag. Det første du legger merke til når du kommer til NB Sørensen er det flotte uteområdet.

Uteområdet deres er stort med flotte loungemøbler som du kan synke nedi, finne roen og drikke kaffi mens man ser utover kaien.

Inne i lokalet er det utrolig hyggelig, det har et fantastisk maritimt preg med gamle gjenstander ala skrivemaskiner, kasseapparat, kart og bilder.

Veggene og taket er dekorert med flotte og historiske mimreobjekter. Følelsen jeg fikk når jeg kom inn var at her er det en god og avslappet stemning.

Jeg personlig liker når det er åpent til kjøkkenet og man kan se aktiviteten der. Det gir på en måte mer liv i restauranten.

Det var mye på lunsjmenyen som fristet, og mitt valg ble «Cuban grilled sandwich» med pulled pork, sylteagurk, ost og sennepdressing. Knallgod!

Venninnen min valgte burger, som også falt i smak.

Lunsjing på kaien med gode venninner er gull verdt i en travel hverdag, og på Nb Sørensen skal vi snart igjen. Du finner dem på Facebook her: https://www.facebook.com/NBSDHaugesund  og der kan du også bestille bord.

Ha en fin dag!