Malous Hud & Velvære Salong – Haugesund Sentrum

Malous Hud & Velvære Salong

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 26 februar 2019

Hudpleiesalongen Malous startet opp i november måned, midt i Haraldsgata. Salongen drives og eies av Tanja Greiff, som har lang fartstid i bransjen.

-Jeg har har alltid vært interessert i hudpleie, sier Tanja. Hun startet allerede karrieren da hun bare var 16 år gammel på Oasen hud og fotpleieinstitutt. – Daglig leder tok meg «under vingene» og ga meg god opplæring og interesse for faget, sier Tanja.

Hun startet utdannelsen sin som hudpleier, men måtte utsette den på grunn av at hun fikk barn. Drømmen om å starte sin egen hudpleiesalong ble derfor utsatt. Barna har nå blitt eldre, og i fjor satte hun i gang prosessen med å finne en egnet plass til salongen.

Salongen havnet midt i Haraldsgata, i tidligere Smykkespesialisten sitt lokale. – Det er drømmeplasseringen – her ligger vi midt i smørøyet,  sier Tanja.

Malous Hud & Velværesalong har en avslappet atmosfære. Her lukter det nytraktet kaffe og ferske blomster. – Jeg er opptatt av god service og å hjelpe kunden å finne riktig behandling, sier Tanja.

Tanja forteller at hun har en egen nisje innenfor hudpleie, og tilbyr blant annet fibroblast behandling. Denne behandlingen er en innovativ utvikling innen estetisk medisin og foryngende behandlinger. Fibroblast er laget for å forbedre hudtone, struktur, lysere og yngre utseende og strammer opp slapp hud. Den reduserer også løsere hud rundt kjeven. Flere alvorlige hudlidelser som aktinsk keratose, aknearr og seboreisk keratose behandles effektivt med denne behandlingen. Hun sier at de som er nysgjerrige på behandlingen, kan ta turen innom salongen å få mer informasjon.

De tilbyr også blant annet tradisjonell hudpleie, manikyr, vippebøy, hull i øyrene og ulike typer hårfjerning.

Tanja forteller at de også selger hudpleie produkter som Kalahari og Sanctuary og pHformula.

Malous Hud & Velvære Salong har også hot stone massasje, infrarød badstue og solarium i avslappende omgivelser.

Malous Hud & Velvære Salong har nå gode tilbud under «Haugesund i 100»: Voks overleppe, voks bryn, perm. farge bryn, ørepiercing u/øredobb, solarium 30 min og IR Badstue 30 min kun 100 kr per behandling. Du får også -100 kr på all annen behandling.

For bestilling av time og mer informasjon om priser, trykk her.

Velkommen til Malous Hud & Velvære Salong!