Meglerhuset Rele – Haugesund Sentrum

Meglerhuset Rele

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 20 januar 2020

Meglerhuset Rele ble startet i 2011 og består av ti ansatte, hvor av åtte er eiendomsmeglere. I februar får de to nye kollegaer, og i mars ytterligere tre. Tre av disse vil daglig leder Marius foreløpig ikke røpe hvem er, eller hva de skal holde på med.

Men en ting er sikkert, og det er at Meglerhuset Rele har store planer for 2020.

Marius Kallevik har tross for sin unge alder opparbeidet seg bemerkelsesverdig mye kunnskap og erfaring innenfor mange felt. Marius har bachelor i eiendomsmegling ved BI i Stavanger, og har ni års erfaring fra bransjen. Han har vært ansatt siden 2011, og i 2018 ble han daglig leder i Meglerhuset Rele.

– Vårt mål er å være den foretrukne eiendomsmegleren på Haugalandet, innenfor både bolig og næring, forteller Marius.

Han forteller videre at å drive med eiendomsmegling er tøft, spesielt på Haugalandet. Det har vært flere avisoppslag og reportasjer i lokale medier om at det er vanskelig å selge bolig, da det er mange boliger ute for salg.

– Selv om markedet er nå tøft, så er det ikke slik at enten så er markedet kjempedårlig, eller veldig bra. Det finnes mange nyanser, forteller Marius.

– Det har aldri vært stor boligmangel på Haugalandet, og nå er det et godt marked for en kjøper. Folk i dag kjøper alle slags typer boliger, men har høye krav til hva de kjøper, forteller Marius.

– Folk elsker å følge med på bolig, og er opptatt av interiør. Før pusset gjerne opp folk boligene selv. I dag med nye krav, mindre tid i hverdagen og lavere kompetanse på oppussing av bolig, så ser vi at folk ønsker å kjøpe boliger de kan flytte rett inn i.

Vi spurte Marius om hva som er det viktigste i valget av en eiendomsmegler. Hans klare svar var at det viktigste er at megleren er engasjert.

– Jeg treffer jo mye folk på visninger, og det er derfor viktig å følge opp alle som kommer. Neste gang er det kanskje de som skal selge boligen sin, og da må de ha et godt inntrykk av meg, forteller Marius.

En av satsningene deres i år, er at Marius har startet med videoblogging. Han har opprettet en egen Youtube kanal, der du kan få innblikk i hans liv som eiendomsmegler.

– Sosiale medier er ekstremt viktig for oss, og noe vi vil satse ytterligere på fremover. Målet med videobloggen er at folk får innblikk i markedet, mens også for å vise frem alle de flotte plassene vi har på Haugalandet.

Marius har flere kollegaer på laget, deriblant eiendomsmeglerne Øyvind Hasseløy og Jan Audun Lutro.

Da vi var på besøk hos Meglerhuset Rele var det ingen tvil om at disse eiendomsmeglerne hadde nok å gjøre. Blant annet solgte eiendomsmegler Olav Jentoft en hytte på fjellet, mens vi var der.

Trenger du en dyktig eiendomsmegler, og har planer om å selge eller kjøpe bolig? Ta kontakt med Meglerhuset Rele. Mer informasjon finner du på deres nettside.

Bilder tatt av: Camilla Klovning Strømø og Øyvind Eikre, Meglerhuset Rele.