MeMini – Haugesund Sentrum

MeMini

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 27 mars 2015

Du kan nesten ikke unngå å kikke litt ekstra inn vinduet i butikken MeMini. Plagg på plagg i nydelige design og myke farger. Innbydende lokale med lysekrone i taket, en smijernseng og et passe slitt hvitt gulv som fullfører den romantiske og smakfulle stilen.

Kristine Vikse startet MeMini i 2006 , fordi hun med sine tre gutter syns det var litt lite utvalg i gutteklær. Hennes nydelige design ble mer og mer populært og er nå et velkjent merke i hele Norge. Hun begynte i det små, har etterhvert utvidet kolleksjonene sine og selger nå barnetøy for barn fra 0-10 år.

Her hos MeMini har de også sko og støvler. Bisgard sine «Mine første sko» er et kjent merke for mange småbarnsmødre. De er i ekte skinn og ikke minst helt nydelige! MeMini har både sko, sandaler og tøfler.

Gummistøvlene til Bisgard står pent linet opp i trappen som leder opp til andre etasje.

I andre etasje finner du lekerom/ammerom hvor man kan ta seg en lite pause i byturen sammen med barna.

Det er mange som tar turen til MeMini når de skal handle klær til barna til fotograferinger, penklær til bursdager og feringer. Og nå når vi nærmer oss 17 mai så bør du ta en tur innom å se på de nydelige matrosdressene og kjolene med matchende luer.

I tillegg til MeMini kolleksjonen har de det danske merket Wheat, Levis og et utvalg treleker. Lekehusene i tre er knallfine og veldig populære bursdag- og julegaver.

Ellers i butikken er det bare å drømme seg vekk i alle de nydelige, duse fargene og flott design. Jeg falt helt for denne vår/sommerkolleksjonen så jeg skal en tur innom i morgen å se om jenta mi på 7 år finner seg noe nytt.

Jeg må også tipse dere om tilbehør. Hårklemmene MeMini selger (som du ser på bildet over her) fra Prinsessefin.har antiskli på låsen slik at de ikke faller ut av glatt barnehår. Luene fra MeMini er også noe av det nyeste Kristine Vikse har tilført kolleksjonen sin. Helt nydelige.

I morgen lørdag er det mange kjekke aktiviteter i sentrum, blant annet jakten på påske-egg, så da passer det jo fint å ta en tur innom MeMini og se selv hvor mye fint de har inne. Det gjelder å være rask, for disse klærne selges fort ut.

MeMini ligger i gågaten, og de har nettbutikk som du finner her: http://www.meminishop.com/

Du finner dem på facebook her: https://www.facebook.com/meminishop?fref=ts

Og følg dem gjerne på instagram: @meminishop