MERCi - siste mote fra Paris. – Haugesund Sentrum

MERCi – siste mote fra Paris.

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 19 mars 2015

Jeg var inne hos MERCi i sentrum en fin vårdag, og var meget spent på å se hva denne butikken inneholdt. Jeg har ofte gått forbi og tittet litt inn vinduene men ikke vært inne. Åse som driver MERCi er ei herlig dame. Hun har vært i sentrum i mange år, og jobbet både med klær og mat. Hun har også bygget seg opp en trofast kundekrets som alltid følger henne og har fullt tillit til hennes evne med å finne «det lille ekstra».

Hun forteller at hun annen hver måned reiser til Paris for å håndplukke moteklær og vesker til sin butikk. Klærne fåes kun i et visst antall størrelser og farger, for hva er vel gøy med at «hele byen» går i det samme? Vi nordmenn kan være litt treige når det gjelder nye moter, men er du en som liker å skaffe deg det nyeste fra motebildet så finner du det hos Merci. Åse forteller også at hun observerer gatebildet, også kalt «Street style», i Paris og får mye inspirasjon av det når hun plukker plagg.

Duse pasteller i lyseblått og rosa, tøffe og fargesprakende kåper, nydelige topper i silke med lekre detaljer, myke og «svevende» skjørt. Du finner utrolig mye fint på MERCi!  Åse viser engasjert hvordan man kan mixe og matche ulike overdeler og underdeler ved å ta opp de samme nyansene i plaggene. Hun har også klassiske plagg og farger for de som ønsker det.

Noen av mine favoritter:

Et stort utvalg med skjerf, belter, smykker og armbånd har hun også. Disse armbåndene er veldig populære og koster kun 100kr.

Veskene koster 300kr og er unike. Hos Merci kan du få et helt antrekk til en bra pris, og Åse gir deg kyndig veiledning.

Superfin strandveske! Her slenger man champagnen og baguetten oppi stikker på stranden.

Mens jeg er der å tar bilder kommer det stamkunder innom, tonen er lett og god og kundene forteller om hvor stor pris de setter på butikken og Åse.

Du finner MERCi på facebook her:  https://www.facebook.com/MERCiHaugesund

Ta turen innom du også, og se det fine utvalget!