Morsdagstips fra sentrum – Haugesund Sentrum

Morsdagstips fra sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 4 februar 2015

Søndag 8 februar er det morsdag, og du få noen gode tips og ideer til hva du kan kjøpe til din kjære mor. I Haugesund sentrum er det mange flotte butikker som har fine morsdagsgaver klare og her kommer noen av dem.

Først ut; hvem blir vel ikke glad for blomster og sjokolade? På Høyvik Fagblomster finner du nydelige buketter i alle prisklasser, og du kan også få hjelp til å sette sammen en helt egen bukett.

Du må ikke kjøpe bukett, du kan også kjøpe en fin potteplante eller de superkule bomullsblomstene.

 

For å toppe det ville jeg kjøpt med en eske konfekt også, som kun mamma får kose seg med. Eller kanskje du får smake om du er ekstra flink med gaven 🙂

Ganske greit å finne både blomster og sjokolade i samme butikk, ikke sant?

Høyvik Fagblomster finner du i Strandgaten, du kan også finne dem på facebook;

www.facebook.com/hoyvikfagblomster

——————————————————————

For en trendy mamma må et skjerf fra Holzweiler være perfekt. Holzweiler er norsk design, og er på kort tid blitt veldig populære innenfor motebransjen.

Høyer i Haraldsgaten  har de både store og lune ullskjerf, men også de fineste silkeskjerfene.

Disse er på 40% nå, så her er det bare å ta turen til Høyer før de er utsolgt.

Knyt dem i håret, rundt håndleddet, som belte eller på veska. Veldig moteriktig og en veldig fin morsdagsgave. På Høyer har de også denne knallfine lommeboken fra Michael Kors, en gave som blir satt pris på kan jeg love deg. Michael Kors er ett av de mest populære veskemerkene i Norge, og med sitt kule design er det noe enhver mamma vil bli glad for.

Og hvem liker vel ikke å få et kult smykke eller en kul ring? Tynne ringer er i motebildet som aldri før, og disse fra Maria Black er superkule.

Høyer finner du i gågaten, de er også flinke å oppdatere på instagram under @høyerhaugesund og på Facebooksiden sin: www.facebook.com/høyerhaugesund

———————————————————————–

De aller fleste mødre setter pris på litt egenpleie. Hos Balsam kan du kjøpe gavekort på hudpleie, fotpleie eller frisør.

Hva med en skikkelig «skjemme-bort-mamma-dag-gavekort» hos Balsam? De har også gode tilbud på velværepakker. Som denne fra Shiseido, veldig pent innpakket og klar til å overrekkes mamma.

De ansatte på Balsam er dyktige i faget sitt, alltid hjelpsomme og kommer med veldig gode tips. Ta turen innom dem i Haraldsgaten.

Du finner mer om Balsam på facebooksiden deres her: www.facebook.com/balsam

——————————————————————

Hos Regina bugner det av fine sett med parfyme og kremer i ulike prisklasser.

Laura Mercier produkter fra kr.145, og produktene har en helt herlig duft.

En moderne og behagelig duft av Amber blandet med varmen av vanilje. Den inneholder også friske noter av mandarin og tiger orkide, deilige toner av mandler, brunt sukker og en snev av musk for et resultat som er mykt, intimt og vanedannende!

Jeg har håndkremen og kan skrive under på at den er helt fantastisk! Deilig lukt, trekker fort inn i huden og gjør hendene myke og gode. Passelig størrelse til å ha i vesken og lekkert design.

Este lauder er ett velkjent merke, og dette gavesettet koster kr. 875 (verdi.1690kr). Det inneholder nattserum, dagkrem, øyekrem og ansiktsrens.

Clarins «extra firming» gavesett med lekker toalettveske. Denne inneholder serum, dagkrem og nattkrem, og koster kr 635 (verdi. 1165).

Regina har også tilbud på Clarins lipbalm til kr. 113. Den inneholder «rose wax» som gir silkemyke lepper. Jeg er iallefall avhengig av en god lipbalm på denne tiden av året, og denne er ett godt kjøp.

Mye lekkert å finne hos Regina altså, og de står klare til å hjelpe deg om du er usikker. De har god kunnskap om produktene de selger, og hjelper deg å finne den perfekte morsdagsgave. Smilende og veldig serviceinnstilte jenter som gjør det til en fryd å handle der. Anbefales! Sjekk gjerne Facebook-siden deres her:

www.facebook.com/regina

Og husk; ett håndskrevet kort med noen fine ord hører med til en fin gave.

Ha en fin kveld!