Noor By M – Haugesund Sentrum

Noor By M

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 20 august 2018

Sør i sentrum, rett nedenfor Markedet ligger klesbutikken Noor By M. Butikken startet opp i januar 2018, og har siden den gang blitt mer og mer populær blant Haugesundere.

Butikken drives av Monica Stene, 38 år gammel, vokst opp i Bodø og har lang fartstid i bransjen. I Bodø jobbet hun hos SAS i 7 år, før hun vente snuten mot vestlandet og Stavanger for å bli butikksjef i Gina Tricot. Etterhvert flyttet hun til Haugesund og Byoung sitt hovedkontor som produktkoordinator. Så ble hun ansvarlig for alle Fransa butikkene på vestlandet, og var også medeier i Miju på Oasen.

Så fikk Monica muligheten til å starte i sentrum. Hun er en ekte byjente som digger sentrum – på grunn av det urbane livet. Hun er opptatt av at folk skal handle i de lokale butikkene. «Hvis du ikke bruker butikkene i dag, så er de ikke her i morgen» – sier Monica.

 

Det var altså ingen tvil at Haugesund sentrum var stedet å starte butikk. Det var heller ingen tvil om at det var dameklær hun skulle selge. Med gode kontakter i bransjen og lang erfaring fant hun de merkene som passet perfekt i hennes butikk. Hun vet hva kundene vil handle, og nå som butikken har vært der i snart åtte måneder allerede har hun begynt å kjenne kundegruppen sin.

Hun får selgere på besøk i butikken, men hun drar også en del på innkjøp. Noor By M har merker som Y.A.S, Selected Femme, OBJECT, Jacqueline de YONG, Pieces, mByM og mer. Hun oppdaterer stadig sortimentet sitt, og har alltid det siste nye. Hun tar ofte lite inn av hvert plagg, slik at kundene føler ikke alle går med det samme. Målgruppen hennes er 25-60 år, men kundene hennes er i alle aldre.

De er aktive både sosiale medier; Instagram og Facebook. Her legger hun ut nyheter hver eneste dag. Dette synes kundene er veldig bra – sier Monica. -Det selges mye gjennom sosiale medier.

Hun sier også at mange lurer på hvordan hun kom på navnet «Noor by M». Monica forteller at hun er jo fra nord og heter Monica. Derfor var navnevalget forholdsvis enkelt å komme frem til, og sier hun får mye skryt for navnet.

Siden oppstart har Noor By M gjort det veldig bra i sentrum,og går allerede med overskudd. Hun håper at flere tørr å satse i sentrum, for her er det store muligheter!

Noor By M finner du i Åsbygata 4, nedenfor Markedet. Åpningstiden er 10-18 hverdager og 10-16 på lørdager. Velkommen!