Ny trafikkskole i sentrum – Haugesund Sentrum

Ny trafikkskole i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 21 september 2016

På hjørnet rett over Edda kino finner du nå Sonjas trafikkskole, som etablerte seg i slutten av juni måned i år.

I lokalene traff vi to smilende trafikklærere; Jessica Elisabeth Hansen og Grete Erland Yrke, begge med lang farstid i sin bransje. Sonjas trafikkskole ble starter for snart 10 år siden av Sonja Brandvik, som opprinnelig er fra øyen Huglo i Sunnhordaland. Sonjas Trafikkskole ble etablert først i Kopervik, før de nå satser i Haugesund sentrum. De har totalt fem ansatte i Kopervik og Haugesund sentrum.

IMG_8317IMG_8321

Jessica Elisabeth og Grete forteller at trafikkskolen hadde et sterkt ønske om å etablere seg i sentrum, for å få nærheten til kundene. Det går mye busser her, det er nær de videregående skolene og ikke minst så er det mye som skjer i sentrum. Grete forteller at etter at de har etablerte seg i sentrum, så har de fått flere kunder. Sonjas trafikkskole ble også raskt medlem av Haugesund sentrum, for å støtte opp om byen.

IMG_8306

Sonjas trafikkskole har gode priser på sine tjenester. Trafikalt grunnkurs koster kun 2700,- og de tar 640,- per kjøretime. Totalpris på førerkortet ligger på ca. 15 920,-. Prisen kan variere fra person til person, og etter behov.

IMG_8327

De ansatte hos Sonjas trafikkskole er opptatt av at elevene føler seg godt ivaretatt, tilpasse hver enkelt persons behov og gi de en opplæring av god kvalitet. Trafikkskolens visjon er «kjøreglede», noe de alltid har med seg når de kjører rundt med sine elever.

IMG_8342

Sonjas trafikkskole har valgt å kjøre en type bil (Volvo), slik at elevene blir trygge og at det ikke blir store variasjoner for dem.

IMG_8343 IMG_8352IMG_8373

Sonjas trafikkskole har offisiell åpning lørdag 22.oktober fra klokken 11.00-14.00. Det blir servering, gode tilbud og trekning av flotte premier! Mer informasjon om arrangementet finner dere på Haugesund sentrum og Sonjas trafikkskole sine nettsider den nærmeste tiden.

For bestilling av time, eller mer spørsmål om trafikkskolen. Ta kontakt med trafikkskolen på telefon: 932 00 642 eller mail: sonjastrafikk@gmail.com

Pssst! Har du utdanning som trafikklærer og er på jakt etter jobb? Sonjas trafikkskole har nå ledig stilling som trafikklærer klasse B. Ta kontakt med Sonja på telefon: 932 00 642.