Nyheter hos All-in – Haugesund Sentrum

Nyheter hos All-in

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 10 april 2015

Hos All-in i sentrum finner du det nyeste innen sport fashion, og her er noen nyheter.

Dette er en original Adidas butikk, og samtidig som store nyheter fra kolleksjonene slippes i USA kommer de inn dørene hos All-in. Om du er mote- og trend interessert kan du ikke ha unngått å legge merke til at Adidas er superhot denne våren/sommeren. Til og med de tradisjonelle «flip-floppene» er godt synlig i motebildet.

blazer and wide leg pants, all year roound staple

Noen av nyhetene All-in har fått er Superstar/SuperColor. Det er Pharrell Williams sin superstarkolleksjon som finnes i 50 ulike farger. All-in har inne 6 av de kuleste fargene, og mange har allerede sikret seg et par. De får stadig inn nyheter, og har en god blanding av basic adidas t-skjorter og gensere til plagg med mer farger og mønster. Her kan man mikse og matche både sko og antrekk.

Skal du ha sko som er gode å gå i, trene i eller på jobb så må du innom All-in og prøve Adidas Energy Boost. Disse selges til alt fra idrettsutøvere til leger og sykepleiere, og du får ikke bedre joggesko på foten.

All-in fører også RAINS regnjakker og ponchoer. Jeg har en knallgul en selv, og kan ikke bli mer fornøyd med den. De er for det første superlette, puster slik at man ikke blir klam i regnværet og utrolig freshe! Det siste nye de har fått inn er en regnjakke i grått og en regnjakke i sort som er litt lengre bak enn fremme. Priser fra 699-799 kr og fra størrelse XS til L

Sjekk ut nettbutikken deres her: http://www.allinstore.no/ , følg dem på facebook her: https://www.facebook.com/allin.haugesund og ta turen innom butikken i sentrum.