O.J. Hanssen – Haugesund Sentrum

O.J. Hanssen

Skrevet av Haugesund Sentrum - mandag, 14 november 2016

O.J. Hanssen ble etablert i oktober 1889 av Ole Johan Hansen. Butikken har siden den gang vært etablert i Haugesund sentrum. Etterhvert overtok Karl Johan Stensland driften, og deretter hans sønn Hans Kristian Stensland som driver butikken den dag i dag. Hans Kristian utvidet driften i løpet av disse årene, og i dag driver han blant annet O.J. Hanssen, O.J. Hanssen Magasinet og Balsam i sentrum.

I år gjorde Hans Kristian flere spennende grep: O.J. Hanssen Magasinet åpnet dørene ved siden av O.J. Hanssen. Her selger de kofferter, vesker, hatter med mer. Balsam har tidligere vært både parfymeri og «behandlingshus». Her har de nå fokusert å kun være et «behandlingshus» med frisør, hudpleie, fotpleie og neglepleie. O.J. Hanssen har blitt et rendyrket parfymeri.

Vi har tatt oss en tur til alle de tre avdelingene, for å bli bedre kjent med de endringene som er gjort, de ansatte og ikke minst det flotte produktutvalget i butikkene!

img_8933

Hilde Viestad har vært ansatt i hele 31 år hos O.J. Hanssen og trives svært godt. Hun er strålende fornøyd med at butikken har blitt en rent parfymeri. Hun forteller at de har gjort butikken klar til jul, og har fått mange flotte gavepakker.

Blant annet har de fått inn det hun mener er «årets julegave», som er en gavepakning fra Elizabeth Arden. Denne inneholder blant annet makeup koster, leppestifter, mascara, øyenskygger med mer. Denne har en verdi på 3740,- men koster nå kun 895,-

img_8935 img_8938

Siv er butikkleder hos O.J. Hanssen og viser oss rundt i butikken. Hun forteller at de er de eneste i Haugesund sentrum som selger merket Shiseido og den eneste butikken på Haugalandet som selger merket Helena Rubenstein. De har en hel vegg med produkter fra disse to merkene.

Nå får du blant annet kjøpt gavesett fra Shiseido. Prisen er 775,- men har en verdi på 1467,-

img_8948 img_8950

Hilde og Siv har begge jobbet lenge i O.J. Hanssen og har god peiling på alt du trenger å vite om sminke, parfymer med mer. Siv forteller at det for tiden er veldig populært med contouring sett, spesielt blant unge kunder. Denne koster kun 299,- og er veldig fin å gi som julegave.

img_8952

Vi var også på besøk i lokalet ved siden av O.J. Hanssen. Der finner vi O.J. Hanssen Magasinet som har svært godt utvalg i vesker, kofferter, skjerf, hodeplagg med mer. Blant annet har de en del flotte herrevesker i skinn.

img_8955 img_8959

O.J. Hanssen er kjent for godt utvalg i hodeplagg. Faktisk har de størst utvalg i luer og hatter på Haugalandet. Dette utvalget finner du nå hos O.J. Hanssen Magasinet.

img_8979img_8964img_8975

Siv viste frem en av koffertene de selger. Dette er en Samsonite koffert til 4699,- Samsonite er kjent for sin gode kvalitet. O.J. Hanssen Magasinet har godt utvalg i allle prisklasser på kofferter, og er behjelpelig med å finne den rette til deg.

img_8982

Aina jobber fast hos O.J. Hanssen Magasinet og viste frem en rålekker veske fra Guess. Prisen er 999,-

img_8986

Etter å ha besøkt O.J. Hanssen Magasinet tok vi turen til Balsam som ligger lengre sør i Haraldsgata. Her traff vi på daglig leder Laila, som ordnet håret til en kunde.

img_8998 img_9001 img_9003

Laila forteller at de er svært fornøyd med å være et rent «behandlingshus», og de har fått mye positiv respons fra kundene. Balsam har fem ansatte; tre frisører, en hudpleier og en fotterapeut.

img_9004 img_9007

Nærmest hele utvalget innen kosmetikk, parfymer med mer er flyttet til O.J. Hanssen. Veggene er erstattet med et godt utvalg av frisør, hud og fotpleie produkter av god kvalitet. Blant annet har de fått inn hårprodukter fra det kjente merket Kerastase.

img_9015 img_9023

Solveig og Laila er begge frisører hos Balsam.

img_9026 img_9035

Lekre detaljer hos Balsam. En fin plass for kundene å vente på frisørtimen.

img_9039 img_9046

Hudpleier og negleansvarlig er Katrin. Hos Balsam bruker de Bio sculpture gel, og har påfyllingslakker som du kan kjøpe med deg hjem.

img_9048

Handler du hos en av butikkene? Nå kan du bli kundemedlem! Du får blant annet 300 kroner når du har handlet for 3000 kroner. Du blir invitert til kundekvelder, får unike tilbud 1-2 ganger pr. mnd på sms og får tips om nye varer først! Ta turen innom og bli medlem i dag!

Velkommen til O.J. Hanssen, O.J. Hanssen Magasinet og Balsam i sentrum!