Pant din gamle bh! – Haugesund Sentrum

Pant din gamle bh!

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 24 september 2015

En stor kampanje startet på Change Haugesund i dag; pant din gamle slitte bh og få et undertøyssett til kun 400kr! En panteboks vil komme opp på Change sin butikk i Haugesund og dette er en feiring av at butikk nummer 200 åpnes internasjonalt, og en hyllest til alle de flotte kundene som Change har.  De velger derfor å feirer mangfoldet av kvinner.

Change sine kunder fra hele verden fikk i vår muligheten til å melde seg på en konkurranse. En heldig dame fra hvert av landene fikk en reise til København, være modell for en dag og ett års forbruk av undertøy. Det er disse damene som fronter vår kampanje og Change er svært stolte av den vakre norske modellen Nancy. Det er ikke så rart, se den flotte dama i midten med sort korsett!

Group-Poster-RGB Nancy-Norway-RGB

 

Change ønsker å sette fokuset på at mange i dag bruker feil bh størrelse, og vil gi kundene en mulighet til å kvitte seg med sin ubrukelige bh på en morsom måte, og i tillegg gå hjem med en riktig tilpasset BH. Alle bhene som blir pantet, går videre til Fretex hvor materiale blir gjenbrukt. Smart, ikke sant?

Dette er en kampanjen som er helt unik og som gjengen hos Change håper vil bidra til at flere bytter ut sin utslitte BH med en komfortabel, lekker og ikke minst – riktig tilpasset BH. Det er jo noe av det Change er mest kjent for; å finne riktig bh som sitter godt og behagelig i rett størrelse til din byste.

De har selvsagt en rekke andre gode tilbud også, på både nattøy og truser.

Change finner du i Haraldsgaten 98.