Personlig, trendy og varmt hos Christina Modell – Haugesund Sentrum

Personlig, trendy og varmt hos Christina Modell

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 14 januar 2015

Januar og januarsalget er godt i gang i sentrum. Men også vår-nyhetene begynner å komme i butikkene. Jeg trødde for første gang inn de store dørene hos Christina Modell, en butikk jeg faktisk aldri har vært inne i før.

Damene som jobbet der tok i mot meg med varme og store smil. For det må jeg si, «varme» er det mye av i den butikken i form av  brennende engasjement for det de driver med!

Daglig leder Mona, fortalte med innlevelse og erfaring om hvordan de den siste tiden har fornyet butikken. Vinduene er større og luftigere og kolleksjonene håndplukker de til butikken.

De ansatte reiser selv for å ta ut klær og plukke forskjellige merker, smykker og skjerf. De er tidlig ute med trender og deler villig vekk motetips. Når du kommer inn til Christina Modell er du i trygge hender!

Festkjoler eller hverdagsantrekk. Til jobb eller til reise, de har alt!

Det som legges vekt på er å finne det du ønsker og som passer deg.Birgit by Kristine Vikse er ett av de nyeste merkene de har tatt inn, og de flotte cardiganene og jakkene i nydelige farger må bare sees.

Lekre, duse pastellfarger er noe av vårnyhetene Christina Modell har fått inn.

Lune ullskjerf kombinert med silkebluse fra Kristine Vikse og en god strikkejakke gir en flott miks av ulike stoff og struktur.

Å kombinere en oversized, myk ullgenser med ett kult «statmentsmykke» er noe av det Mona tipser om.

Denne genseren er fra By Z koster 1099, er i en herlig ullblanding og kombinert med smykke fra Snø og smale dressbukser kan antrekket brukes både til fint og til jobb.

Er du mer glad i en røffere stil så er dette smykket med lærreimer og stjerner fint til.

Ta turen innom Christina Modell neste gang du er i sentrum. De er også på instagram og oppdaterer hyppig. @christinamodell

Du finner dem i Haraldsgaten.