Pie – Haugesund Sentrum

Pie

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 28 januar 2020

Pie ble etablert i 1995 og eies og drives i dag av Jeanette Pedersen. Pie har alltid vært en del av sentrum, og startet først opp vegg i vegg med Ark Sund nord i Haraldsgata. I 2012 kjøpte hun bygget de holder til i dag i Haraldsgata 136.

Her holdt Slakter Haaland til tidligere. De har pusset opp både innvendig og utvendig, og huset fremstår som helt nytt.

Jeanette har totalt to årsverk i butikken, pluss noen ekstrahjelper som jobber med behov. Med lang erfaring i bransjen, har hun opparbeidet seg mange faste kunder.

– Vi har mange trofaste og lojale kunder som er her fra Haugalandet. Vi har også mange kunder vi sender til, ja til og med helt opp til Tromsø. Mange av disse har tilhørighet til distriktet og vært kunde hos oss i mange år før de flyttet. Her har vi nå tre generasjoner med kunder, forteller Jeanette.

Jeanette er veldig bevisst på kvaliteten på klærne hun kjøper inn. At det er organisk og bærekraftig er viktig for henne.

– Jeg er opptatt av at klærne holder, og at de kan brukes igjen og igjen. Filippa K er for eksempel et klassisk merke med mange gode kvaliteter som merinoull, silke, kashmir, bomull og mohair, forteller Jeanette.

Vårnyhetene er på vei inn til Pie. Blant annet har de fått inn flotte fargerike gensere i ull.

Hos Pie får du alt til klesskapet, enten det er en lekker kjole eller en veske. De har også en del tilbehør fra ulike merker.

Jeanette sier at hun setter enormt pris på kundene sine.

– Jeg husker hva mine faste kunder har i garderoben sin, og hvilke plagg de da bør investere i når de er innom hos oss, forteller Jeanette.

For Jeanette og mange andre nisjebutikker i sentrum, er det å investere i kundene veldig viktig.

– Det er mye mer service i Haugesund sentrum, i forhold til storbyene vi har nær oss. Vi har også et utrolig godt utvalg her, og det får vi mange tilbakemeldinger fra, både fra turister og folk som bor her, forteller Jeanette.

Hun trives svært godt i byen, og kollegaene hun har i de andre butikken.

– Vår butikk er jo midt i smørøyet av mange flotte butikker, forteller en engasjert Jeanette.

Velkommen til Pie i Haugesund sentrum!