Regina - eksklusivt i Haugesund Sentrum – Haugesund Sentrum

Regina – eksklusivt i Haugesund Sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 27 februar 2015

Jeg har vært hos Regina i sentrum.

 

Da jeg skulle skrive dette innlegget visste jeg nesten ikke hvordan jeg skulle begynne. For det er så flott å møte og bli kjent med alle de herlige menneskene som jobber i sentrum! Jeg kan ikke få skrytt nok av engasjementet deres, kunnskapen og lidenskapen for det de driver med. Jeg blir imponert og nesten overveldet hver gang. Heia sentrum!

 

Men altså, Grethe som er innehaver av Regina har vært i denne bransjen i lenge. En utrolig blid og varm dame, med enorm kunnskap og glede for det hun driver med. Hos Regina er det eksklusivitet på alle måter.

 

Det har vært en reise for Regina å komme der de er nå. En stund var de en del av Estheique-kjeden, men da den ble kjøpt opp av Kicks og det ble lagt veldig mye føringer i hvordan drive butikken, så tok de valget om å stå på egne ben. Deres fokus har hele tiden vært kundene, og det å tilby eksklusive og anerkjente produkter med bakgrunn i sin kunnskap og driv.

 

Det dreier seg om sminke, parfyme, kroppsprodukter, hårprodukter og velvære i denne vakre butikken. Merkene de tar inn til butikken er nøye utvalgt, og for eksempel Sisley, Dr.Brandt, La Prairie. De har også stort utvalg i sminke fra Dior, Clarins, Chanel, Laura Mercier. og flere.

 

De ulike produktene håndplukkes til butikken, og hos Regina er de opptatt av å tilby mer enn bare salg av produkter. Deres erfaring og kunnskap gjør at de kan hjelpe deg med å finne produkter som er perfekte til deg og ditt behov. De er opptatt av å sette deg i fokus og gi personlig service.

 

Grethe fortalte om at man bygger opp en slags «basisgarderobe» av produkter tilpasset ditt behov. Akkurat som mange har en basisgarderobe av klær, slik kan man bygge toalettvesken sin.Også når det gjelder duft til både han og henne. Man bruker jo ikke samme parfyme til hverdags som til fest. Å velge duft får du god hjelp til her, og utvalget er stort!

 

 

Regina får eksklusivt inn Tom Ford sine dufter ganske snart. Som eneste forhandler i Haugesund og det er kun 4 butikker i Norge som har dem. Disse duftene er veldig populære i mote- og skjønnhetsmagasiner for tiden, og snart er de å finne i Haugesund sentrum!

 

Det er mange store nyheter som står for tur fremover i 2015, og det skal bli så spennende å se hva som kommer inn dørene hos Regina. Blant annet en revolusjonerende nyhet fra Dr.Brandt som vil gjøre visse populære nåler overflødige, sies det.

I andre etasje hos Regina har de en egen hudpleiesalong, bare følg trappen opp til velværeavdelingen.

Her jobber Haugesunds beste vokser! Jurgita har stamkunder som skryter enormt av hennes måte å vokse «brazillian». Et tips mot sommeren der altså. På hudpleiesalongen utføres det meste; farging og forming av bryn og vipper, kroppsbehandlinger, fotpleie og som sagt voksing av kroppshår. Ansikstbehandlingen hos Regina tilpasses alltid for hver enkelt kunde. Gjennom samtale med hudpleier får du som kunde fortelle hva du ønsker, det gjøres en felles vurdering og behandlingen blir individuelt lagt opp.

Du kan bestille time via ledigtime.no/regina

Jeg spurte Grethe om noen sminketips å dele her på bloggen og da fortalte hun at de har et flott sminkeprodukt fra Laura Mercier som gir «wow» effekten. Det kalles en «cake-eyeliner». Den kan du for eksempel bruke på undersiden av øvre øyelokk, som vist på bildet med sort eyeliner. Det gir ett intenst uttrykk og gir illusjon av tettere øyevipper.

 

 

Det er også viktig å tenke på grunnlaget før du tar på selve foundation. Primer for å jevne ut huden og concealer for å skjule eventuell rødhet eller ringer under øynene.

 

Laura Mercier har flotte produkter til dette, og hos Regina kan du også poppe innom for å få hjelp til sminken.

 

Enda et hot tips; vannfast øyenskygge. Vi damer har vel alle opplevd at øyenskyggen drysser, legger seg i linjer på øyenlokket og det ser ikke bra ut. Denne derimot, er redningen! Denne øyenskyggen kommer på en stift som gjør den lett å bruke, den finnes i mange flotte farger og fargen sitter bom fast hele dagen og kvelden.

Caviar Stick Eye Colour

(Produktbilde fra Laura Mercier.com)

Når vi nå går mot vår kommer det flotte pastellfarger i butikkene. Nydelige øyenskygge-paletter, neglelakker og lipglosser.

 

 

Regina tilbyr også kundekvelder, der du kan ta med deg en venninnegjeng eller klubben og komme. Dørene lukkes, det serveres litt godt i glasset og dere får full oppmerksomhet fra det flotte teamet deres. De lærer dere hvordan legge sminke, hvordan produktene skal brukes, forteller om nyheter osv. Kjempegøy!

 

Ta turen innom Regina, og spør de dyktige damene som jobber der. De sitter inne med så mye faglig kunnskap og du blir garantert fornøyd!

Du finner Regina på facebook her: https://www.facebook.com/reginahgsd

Og følg dem på Instagram: @regina_hgsd