Retromarked i byparken 30 mai! – Haugesund Sentrum

Retromarked i byparken 30 mai!

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 27 mai 2015

«Miljø, gjenbruk og gode opplevelser er i fokus når det for femte år på rad arrangeres miljøfestival i Haugesund!»

Haugesund sentrum, Frelsesarmeen og Hero mottak er arrangører, og det blir kombinert Retromarked og Den store nabodagen. Her vil det blir gøy for store og små! Frelsesarmeen serverer kaffe, kaker og internasjonal mat fra Haugaland mottaksenter. Det blir konsert med musikkorpset Heimdal. Nytt er at i år går festen av stabelen i byparken.

Det blir mange bord og stands der påmeldte kan selge alt de ikke trenger, fremfor å kaste det. Det er mange muligheter med gjenbruk, kanskje finner du en perfekt kjole men i feil størrelse? Re-design og gjør den til et helt nytt plagg. Re-design gir mange muligheter og er ikke vanskelig. Et gammelt bord kan få nytt liv med et strøk maling, og gamle hekleduker kan du lage superfine drømmefangere av. Internett bugner av tips og ideer, og et retromarked er det perfekte sted til å finne både inspirasjon og materiell.

Kanskje du har lyst å være med å selge selv? Send en mail til norun@haugesundsentrum.no og meld deg på. 300kr for standplass og 50 kr i leie per bord.

Gå igjennom skap, skuffer og kjeller, vi har sikkert alle noe som bare ligger å støver ned. Noens søppel, andres skatt!

Det blir garantert mange skatter å finne på lørdag og en spennende dag for store og små. Ta turen til Byparken lørdag 30 mai, festen starter klokken 12! Velkommen!